Πίσω στην κορυφή της σελίδας
15.08.2010 | 06:50

Πού πέρασαν την ονομαστική τους εορτή οι αγαπημένες σου stars;

Πού πέρασαν την ονομαστική τους εορτή οι αγαπημένες σου stars;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Δεκαπενταύγουστος όλες οι Μαρίες, Δέσποινες και Παναγιώτες γιορτάζουν. Το TLIFE επικοινωνήσε με κάποιες επώνυμες κυρίες οι οποίες μας είπαν που θα κάνουν τη γιορτή τους.

Παναγιώτα Βλαντή:''Βρίσκομαι στα Κουφονήσια. Θα γιορτάσω με τον καλό μου και με μια μεγάλη παρέα. Θα κάνω τη γιορτή μου στον Καπετάν Νικόλα και μετά στα Καλάμια για γλυκό''.

Μαρία Σολωμού:''Βρίσκομαι στη Σίκινο. Εδώ δεν υπάρχουν μαγαζιά. Εδώ θα το γιορτάσουμε. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο. Μάλλον γίνεται κάποιο πανηγύρι εδώ στο νησί όπως φαντάζομαι και σε όλα τα νησιά. Απλά και ωραία.

Μαρία Κορινθίου:''Είμαστε στην Ικαρία οπότε θα το γιορτάσω εδώ. Θα το γιορτάσουμε χαλαρά, ικαριώτικα, χωριάτικα και νησιώτικα''.

Μαρία Δρακοπούλου:''Βρίσκομαι στην Αθήνα. Δεν θα κάνω κάτι ιδιαίτερο. Έχω πρόβες και το βράδυ παρουσιάζω μια συναυλία στην Ύδρα στα πλαίσια των εκδηλώσεων Μιαούλια''.

Μάρω Θεοδωράκη:''Ελπίζω αύριο να είμαι καλύτερα γιατί τώρα έχω κολλήσει μια ίωση. Έχω προγραμματίσει να γιορτάσω με καλούς φίλους και την οικογένειά μου στη Νάουσα της Πάρου. Ας γιορτάσουμε λοιπόν αύριο όλες οι Μαρίες και να χαίρεστε κι εσείς αυτούς που έχετε''.

Δέσποινα Μοιραράκη:''Θα γιορτάσω στη Μύκονο. Δεν θα κάνω κάτι ιδιαίτερο. Εδώ μεταξύ μας στο ξενοδοχείο που μένω στην Κουμάρου''.

Από εμάς, χρόνια πολλά!
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10