Έλενα Ασημακοπούλου: Ντύνεται νύφη και είναι εντυπωσιακή! Φωτογραφίες

Η Έλενα Ασημακοπούλου μεταμορφώθηκε από “κορίτσι της διπλανής πόρτας” σε απαστράπτουσα νύφη κάνοντας εν μέρει το όνειρο της μικρής της κόρης Μαρία Ροζάρια πραγματικότητα. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός με δηλώσεις της σε τηλεοπτικές κάμερες, η μικρή της κόρη ονειρεύεται τη στιγμή που θα τη δει νυφούλα στο πλευρό του μπαμπά της Μπρούνο Τσιρίλο.


Η Έλενα Ασημακοπούλου, όμορφη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της για να ανέβει στην πασαρέλα.

Προς το παρόν μπορεί να απολαύσει την μαμά της με νυφικό στην επίδειξη μόδας του Θεόδωρου Τρανούλη. Η όμορφη Έλενα Ασημακοπούλου έκλεψε τις εντυπώσεις και το θερμό χειροκρότημα όσων παρακολούθησαν το φιλανθρωπικού χαρακτήρα fashion event (Δες εδώ ποια άλλη περπάτησε στην πασαρέλα του ίδιου event).


Με τον Θεόδωρο Τρανούλη στο φινάλε του φιλανθρωπικού fashion show.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως ο θρησκευτικός της γάμος με τον Μπρούνο Τσιρίλο είχε δρομολογηθεί να γίνει μαζί με την βάφτιση της μικρής Μαρία Ροζάρια ωστόσο το τραγικό γεγονός του χαμού του πατέρα του ποδοσφαιριστή ανέτρεψε τα σχέδια τους. Η στιγμή που οι φωτογράφοι βρέθηκαν στο Μυστήριο και επέμεναν να απαθανατίσουν το ζευγάρι το οποίο βάραινε το πένθος, ήταν μία από τις πιο δυσάρεστες εξηγεί η Έλενα Ασημακοπούλου στο Λοιπόν.

“Βγήκαμε να φωτογραφηθούμε και μας είπαν να βγάλουμε μια φωτογραφία με το παιδί κι ας μη φαίνεται. Τους κάναμε το χατίρι και επέμειναν να βγάλουν κι άλλες φωτογραφίες. Ήμασταν 50 άτομα στη βάφτιση. Είχε «φύγει» από τη ζωή ο μπαμπάς του άντρα μου δύο μήνες πριν. Είχαμε πει να κάνουμε το γάμο και τη βάφτιση μαζί, αλλά δεν έγινε ο γάμος, μόνο η βάφτιση, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Δεν κατηγορώ κανέναν, ο καθένας κάνει τη δουλειά του”, δήλωσε η ηθοποιός.

Read More

And More