Ελένη Φουρέιρα: Οι αλλαγές στα μαλλιά, το σέξι look στην πίστα και η εξ αποστάσεως σχέση με τον Γιώργο Σαμαρά!

Οι αλλαγές είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει στην Ελένη Φουρέιρα. Της αρέσει να τολμά, να δοκιμάζει νέα πράγματα και δεν διστάζει όλα αυτά να τα κάνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Πρόσφατα, την είδαμε στο πάρτι μόδας που έγινε στο κέντρο της Αθήνας (δες εδώ φωτογραφίες) και δεν μπορέσαμε να μην προσέξουμε την rock διάθεσή της!

Η Ελένη εμφανίστηκε έχοντας κοτσιδάκια στα μαλλιά της…

Πριν ακόμα προλάβουμε να συνηθίσουμε το γεγονός ότι τα έβαψε ξανθά. Γιατί δεν πέρασε καιρός από τότε που η τραγουδίστρια, όπως σου γράψαμε και στη στήλη beauty του TLIFE, αποφάσισε να αλλάξει το look της. Η αφορμή για αυτό ήταν η πρεμιέρα στο Κέντρο Αθηνών στο πλευρό του Νίκου Βέρτη. (δες εδώ φωτογραφίες από την πρεμιέρα)

Φυσικά οι κριτικές που απέσπασε ήταν θετικές. Ήδη από την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με το νέο look όπου την είχε απαθανατίσει και ο φωτογραφικός του TLIFE. Δες εδώ! Ο λόγος όμως που στην πίστα κέρδισε πάνω της όλα τα βλέμματα ήταν κυρίως η σέξι παρουσία της. Γιατί η Ελένη κόβει την ανάσα όταν εμφανίζεται on stage. Μεταμορφώνεται!

Στην καθημερινότητά της θα την δεις συνήθως με casual outfits και επιμελώς ατημέλητη. Χαίρεται τα απλά πράγματα όπως είναι οι βόλτες με τις φίλες της για ψώνια ή για καφέ. Σε μία τέτοια βόλτα την απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός λίγο πριν αλλάξει τα μαλλιά της. Λίγο πριν την επιστροφή της στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Η Ελένη βρίσκεται εδώ και καιρό σε μία πολύ δημιουργική φάση. Ετοιμάζει νέα πράγματα στα επαγγελματικά της που θα δούμε σύντομα, ενώ παράλληλα μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Ελλάδα και Αγγλία.

Εκεί, βρίσκεται ο αγαπημένος της Γιώργος Σαμαράς ο οποίος αγωνίζεται στην ποδοσφαιρική ομάδα Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον.

Όταν του το επιτρέπει το πρόγραμμά του έρχεται και εκείνος στην Αθήνα για να είναι μαζί με την αγαπημένη του. Φαίνεται πως η απόσταση δεν παίζει κανένα ρόλο για το ζευγάρι και η σχέση τους γίνεται ολοένα και δυνατότερη!

Read More

And More