Ευγενία Μανωλίδου: Απολαμβάνει την καθημερινότητά της και προσπαθεί να χάσει τα τελευταία κιλά της εγκυμοσύνης!

Ο ερχομός του νέου μέλους της οικογένειας έχει γεμίσει το καθημερινό πρόγραμμα της Ευγενίας Μανωλίδου. Η γνωστή μαέστρος είναι μία στοργική μητέρα και αφοσιωμένη σύζυγος και φυσικά έχει προτεραιότητα τα παιδιά της και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Παρόλα αυτά δεν αφήνει πίσω την γυναικεία της πλευρά. Λίγους μήνες μετά την εγκυμοσύνη, της έχουν μείνει ακόμα μερικά κιλά τα οποία ελπίζει ότι θα έχει χάσει μέχρι τα Χριστούγεννα. Βέβαια, δεν έχει χρόνο για να κάνει γυμναστική αλλά προσέχει την διατροφή της και είναι συνεχώς στο “τρέξιμο”.

Το απαιτεί όχι μόνο η ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει με τον Γιώργο Λιάγκα και από την οποία είναι πολύ ικανοποιημένη αλλά και διάφορα άλλα πράγματα που κάνει. Πρόσφατα, την είδαμε να ποζάρει σε ρόλο μοντέλου για γνωστή εταιρεία, ενώ ετοιμάζει παράλληλα και πράγματα πάνω στη μουσική. Άλλωστε η μουσική ήταν, είναι και θα είναι πάντα η μεγάλη της αγάπη!

Το TLIFE την συνάντησε πρόσφατα στους δρόμους του Ψυχικού σε μία από τις λίγες στιγμές χαλάρωσης μέσα στη μέρα της. Η Ευγενία απόλαυσε τον καφέ της κάνοντας παράλληλα έρευνα αγοράς.

Φαίνεται πως το φορτωμένο της πρόγραμμα παρόλο που την δυσκολεύει την γεμίζει κιόλας αφού η διάθεσή της είναι ανεβασμένη!

Read More

And More