Φαίη Σκορδά: Αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες από τη γέννηση του δεύτερου γιου της!

Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του πρωινού η Φαίη Σκορδά αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες από την γέννηση του δεύτερου γιου της. Ο μικρός Δημήτρης, όπως θα βαφτιστεί, ήρθε στον κόσμο πριν από 4 μήνες και η παρουσιάστρια του ANT1 όπως και ο σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας αλλά και ο πρωτότοκος γιος τους, Γιάννης έχουν ξετρελαθεί μαζί του!

Η Φαίη μιλώντας στο περιοδικό Instyle και την Σόνια Καζόνι αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη λαχτάρα που πέρασε στη γέννησή του τον περασμένο Μάιο. Ο Γιώργος είχε αποκαλύψει την επιπλοκή την επόμενη ημέρα στο Πρωινό, αναφερόμενος στον ερχομό του γιου του. Κάποια στιγμή συζητήθηκε αν έπρεπε να πάμε σε καισαρική. «Εκεί λίγο αγχώθηκα, ειδικά όταν είδα τον Γιώργο ζορισμένο. Εδώ οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μαιευτήριο Γαία και στο γιατρό και κουμπάρο μου, Θάνο Παράσχο, που με μεγάλη ψυχραιμία έλυσε το θέμα και γέννησα φυσιολογικά. Ο φόβος δεν κράτησε παρά δευτερόλεπτα. Υπάρχει, μάλιστα, και μια φωτογραφία που κλαίω, καθώς ο Γιώργος έχει καταγράψει τα πάντα στο κινητό του. Αφού του λέω πως, αν το κλέψει κανείς, χαθήκαμε! Με αυτά τα βίντεο και τις φωτογραφίες, κάνεις μέχρι μάθημα σε φοιτητές γυναικολόγους»!

Στο παρελθόν, πριν γεννήσει το δεύτερο μωρό, η ίδια έλεγε πως αποκλείεται να αγαπήσει κάποιον περισσότερο από τον Γιάννη. «Τώρα δεν υπάρχει η έννοια “περισσότερο”. Στον Γιάννη σίγουρα έχω μια αδυναμία, το δέσιμο που φέρνει ο χρόνος, αλλά και τα δυο αγόρια μου είναι παραπάνω από εμένα. Αυτό που κατάλαβα είναι πως στην καθημερινότητα δίνεις αυτόματα περισσότερη αγάπη και ενδιαφέρον σε αυτόν που νιώθεις πιο αδύναμο κάθε στιγμή».

Όσον αφορά τα συναισθήματα του πρώτου γιου για το αδερφάκι του, η Φαίη αποκάλυψε: «Ο Γιάννης από τη μία διεκδικεί εμένα, αλλά από την άλλη είναι πολύ προστατευτικός με το μωρό. Το καλοκαίρι στο Κιλκίς, του έκανε πλάκα ο Γιώργος λέγοντας του “μωρέ, μήπως καλύτερα να το αφήσουμε εδώ το μωρό, τώρα που θα φύγουμε;” κι εκείνος μόνο που δεν τον σκότωσε».



Τέλος, η παρουσιάστρια εξομολογείται τις αλλαγές που έχουν επέλθει ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Λιάγκα μετά και το δεύτερο παιδί. «Νομίζω πως όλο αυτό εξαρτάται πρώτα από το πώς επηρεάζει ο ερχομός ενός παιδιού τον καθένα ως μονάδα και μετά ως ζευγάρι. Έχει να κάνει με το πόσο συνειδητά πήρες την απόφαση. Εμείς και τα δυο παιδιά τα κάναμε επειδή θέλαμε, δεν ήρθαν τυχαία. Για μένα η ζωή μου πια χωρίζεται σε δύο φάσεις: πριν και μετά τα παιδιά. Ο χαρακτήρας μου είναι ο ίδιος, αλλά δεν θα υπάρξει πια ούτε δευτερόλεπτο στη ζωή μου που δεν θα έχω στο μυαλό μου την έννοια των παιδιών. Έτσι, ναι, υπάρχουν στιγμές έντασης και άγχους στο ζευγάρι, αλλά υπάρχουν το ίδιο δυνατές στιγμές χαρά, ικανοποίησης και ολοκλήρωσης», καταλήγει.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑ BACKSTAGE ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ

Διάβασε περισσότερα στο InStyle που κυκλοφορεί

Read More

And More