Κάτια Ζυγούλη για τη μητρότητα: «Είναι δύσκολο για μένα, όπως δύσκολο είναι για κάθε γυναίκα σήμερα»

Με έξι εντυπωσιακές μεταμορφώσεις η Κάτια Ζυγούλη έκλεψε τις εντυπώσεις, σε μια από τις φωτογραφίσεις της για γνωστή εταιρεία καλλυντικών. Το όμορφο μοντέλο και ηθοποιός πόζαρε στο φακό ως Marilyn, ως Brigitte Bardot, ως Sophia Lauren και τρεις ακόμη εμβληματικές γυναικείες προσωπικότητες του θεάματος.

Πριν λίγες ημέρες η Κάτια μίλησε και στο περιοδικό Healthy για την οικογένεια, τις απαιτήσεις που έχουν πλέον τα τρία της παιδιά με τον Σάκη Ρουβά και τους τρόπους που καταφέρνει να βρει χρόνο για τον εαυτό της.

Η Κάτια Ζυγούλη στην κλασική μεταμόρφωση ως Marilyn Monroe

“Είναι δύσκολο για μένα, όπως δύσκολο είναι για κάθε γυναίκα σήμερα” να φροντίσεις τρία παιδιά και να προσέχεις και τον εαυτό σου εξηγεί η Κάτια Ζυγούλη και συμπληρώνει: “Η έλλειψη χρόκνου είναι δεδομένη, όμως με πρόγραμμα μέσα στη μέρα μου φροντίζω να βρίσκω λίγο χρόνο και για μένα”

Με το πιο σοφιστικέ ύφος της ανεπανάληπτης Sophia Lauren

“Έχω μάθει πια τι μου ταιριάζει, κάνω μικρά υγιεινά γεύματα και πίνω πολύ νερό. Η καθημερινότητά μου με τα παιδιά είναι έτσι κι αλλιώς πολύ κινητική, με πολλή ενέργεια, οπότε ένα μέρος άσκησης καλύπτεται από αυτό” είναι με δύο λέξεις όσα κάνει για να φροντίζει τον οργανισμό της και να διατηρείται σε τέλεια φόρμα.

Σε ένα βλέμμα γεμάτο αθωότητα όπως μόνο η Birgitte Bardot ήξερε να… μεταδίδει!

Ο ρόλος της μητέρας είναι και για την Κάτια, όπως και για κάθε γυναίκα ο πιο απαιτητικός. Όμως η όμορφη σύζυγος του Σάκη Ρουβά μαθαίνει καθημερινά από τα τρία της παιδιά. “Ναι, είναι απαιτητικό. Χρειάζεται υπομονή, δύναμη… Είμαι όμως κάθε μέρα ανοιχτή στο να μάθω κάτι καινούριο από αυτά” σημειώνει.

Η επίσης χαρακτηριστική φωτογραφία της Audrey Hepburn σαν πίνακας από το Beakfast at Tiffany’s

Άλλωστε τα μικρά της αγγελούδια γνωρίζουν από τώρα πόσο πολύ κουράζεται η μαμά τους και φροντίζουν να της το ανταποδώσουν με ένα χαλαρωτικό μασάζ, όποτε αυτό είναι δυνατό. Μια τέτοια τρυφερή στιγμή ανέβασε σε παλιότερο Post της η Κάτια στο instagram. Δες περισσότερα εδώ…

Rita Hayworth με εκπληκτική ομοιότητα

Μόλις πριν από μερικές ημέρες η Κάτια, μαζί με το Σάκη Ρουβα βάφτισαν τη μικρή τους κόρη Αριάδνη, στην Ερμιόνη με νονά την Μαριάννα Βαρδινογιάννη. [ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ]

Το διαπεραστικό βλέμμα της Elizabeth Taylor αποτυπώθηκε άψογα από την Κάτια

Read More

And More