Μ. Κυριακού: “Μετανιώνω όταν δίνω ευκαιρίες σε ανθρώπους που δεν το άξιζαν!”

Η Μάρι Κυριακού είναι μια γυναίκα που προτιμά τις πράξεις από τα λόγια, γι’ αυτό τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλείψει την υποκριτική και ασχολείται με την εκπομπή “Με αγάπη” κάνοντας focus στην κοινωνική προσφορά. “Δεν θεωρώ πως κάνω μια εκπομπή κόντρα στο ρεύμα της εποχής. Προσπαθώ απλώς να “παρασύρω” στο δικό της ρεύμα τους τηλεθεατές που νοιάζονται για τον συνάνθρωπό τους”, λέει σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Glam”.

H ίδια πιστεύει πως ακόμη και οι πιο δυσμενείς καταστάσεις μπορούν ν’ αλλάξουν, γι’ αυτό και συνεχίζει την εκπομπή της. “Πιστεύω ότι στο όνομα της αγάπης έχουν γίνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα , αλλά και τα μεγαλύτερα θαύματα”, υπογραμμίζει.
Όσον αφορά αυτούς που της ασκούν κριτική λέγοντας πως έχει την “πολυτέλεια” να ασχολείται με τις φιλανθρωπίες, εκείνη απαντά το εξής: “Θα μπορούσα να ασχοληθώ με χιλιάδες πράγματα, αλλά δεν το έκανα. Εγκατέλειψα την υποκριτική, το θέατρο και αποφάσισα με εκατοντάδες άλλους να ασχοληθούμε με την “πολυτέλεια” του να νοιαζόμαστε για τον συνάνθρωπο”.

Ακόμη, η ίδια μίλησε για το πρώτο παραύθι που δημιούργησε και τον αγαπημένο της ήρωα, τον “Μάικ τον Φασολάκη”, τονίζοντας πως δεν είχε σχεδιάσει να γράψει παιδικά βιβλία, αλλά η ιδέα ήρθε ξαφνικά και της άρεσε πολύ.
Τέλος, η Μάρι Κυριακού εξομολογείται πως αυτό που την έχει κάνει να μετανιώνει είναι οι ευκαιρίες που έχει δώσει σε άτομα που δεν το άξιζαν. “Μετανιώνω όταν εν γνώσει μου, δίνω ευκαιρίες σε ανθρώπους που δεν το άξιζαν!”

Read More

And More