Πίσω στην κορυφή της σελίδας
31.10.2014 | 07:27

Μαρία Κορινθίου: Οι δυσκολίες στη σχέση της, οι φήμες για τον γάμο της και η κόρη της Ισμήνη

Μαρία Κορινθίου: Οι δυσκολίες στη σχέση της, οι φήμες για τον γάμο της και η κόρη της Ισμήνη
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Φέτος είναι η πρώτη χρονιά, μετά από 6 χρόνια, που η Μαρία Κορινθίου επιστρέφει δυναμικά στην τηλεόραση, μέσα από το σίριαλ «Όρκος Σιωπής» του Sigma. Στη συνέντευξή της στο «Down Town» και τον Αλέξανδρο Πρίφτη μιλάει για την επιλογή της να απέχει για ένα διάστημα από τον χώρο -τουλάχιστον ενεργά- τις δυσκολίες στη σχέση της, τις φήμες για τον γάμο της και την κόρη της Ισμήνη.Βρίσκεις δικαιολογημένη της απόφαση της ηρωίδας που υποδύεσαι να δημιουργήσει παράλληλη σχέση, ενώ είναι παντρεμένη;
Κοίτα, σε ένα βαθμό τη δικαιολογώ, γιατί ο κάθε άνθρωπος κρύβει διάφορα πράγματα μέσα του και δεν ξέρεις για ποιους λόγους έφτασε στο σημείο να κάνει κάτι. Αλλά επειδή υποδύομαι την Ελένη, πρέπει να δικαιολογήσω μέσα μου γιατί απατά τον άντρα της και για ποιο λόγο οδηγήθηκε εκεί. Οπότε τη δικαιολογώ, επειδή ο άντρας της την παραμελεί πάρα πολύ, εξ’ αιτίας μίας εμμονής που έχει, δεν της δίνει σημασία, αδιαφορεί πλήρως γι’ αυτήν, ενώ αυτή τον θέλει ακόμα και τον αγαπά πολύ. Την έχει στο περιθώριο ως γυναίκα και ως σύντροφό του, με αποτέλεσμα όλα αυτά που δεν της δίνει, να τα βρει στην αγκαλιά κάποιου άλλου. Απλώς το χειρότερο όλων που έκανε η Ελένη, για μένα, είναι ότι έκανε σχέση με τον αδερφό του άντρα της.

Η τετράγωνη λογική σου χωράει μέσα στα αισθήματα; Δεν τα αδικεί;
Φυσικά και χωράει! Όχι. Γιατί να τα αδικεί; Δεν ανοίγομαι και δεν δίνομαι εύκολα ως άνθρωπος. Όταν όμως το κάνω, θεωρώ ότι αυτός ο άνθρωπος που του τα προσφέρω, αξίζει πολλά. Για να δοθώ σημαίνει ότι πρέπει να μου δώσει το ίδιο. Αν δεν το κάνει, πάει να πει ότι δεν άξιζε. Πραγματικά, είμαι πολύ δύσκολη με τους ανθρώπους που βάζω στη ζωή μου, γι’ αυτό και δεν βάζω εύκολα νέους ανθρώπους στην καθημερινότητά μου.

Τον «παίδεψες» τον Γιάννη;

Α, καλά είσαι! Πάρα πολύ! Τον παίδεψα απίστευτα. Είμαι δύσκολη, παιδί μου. Αλλά αποδείχτηκε ότι αυτός ο άνθρωπος άξιζε και έγινε ο πατέρας του παιδιού μου. Αυτό κάνω και με τις φιλίες μου. Τσεκάρω και επιλέγω. Και δεν έχω την ανασφάλεια μη μείνω μόνη από φίλους ή από ανθρώπους ξαφνικά. Ένας και καλός!Μετά από τόσα χρόνια γάμου κι ένα παιδί, έχεις βρει την ισορροπία στη σχέση σας;
Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και δυσκολίες. Άλλωστε, μία συμβίωση είναι δύσκολη, δεν είναι απλό πράγμα. Δεν θέλω, όμως, να παρεξηγηθεί αυτό που λέω και να αρχίσουν να γράφουν για «χωρισμούς» και όλες αυτές τις βλακείες, γιατί δεν μπορώ καθόλου. Ό,τι ανυπόστατο και ψευδές το γράψανε. Απλά λέω ότι, αντικειμενικά, είναι δύσκολο το κεφάλαιο «σχέση». Υπάρχουν στιγμές γαλήνης, ευτυχίας, αλλά και έντασης. Ανάλογα με τη φάση και την καθημερινότητα. Όταν αφήσεις λίγο τη σχέση, τότε έρχεται η ρουτίνα.

Πώς την αντιμετωπίζετε με τον Γιάννη;
Με δουλειά. Θέλει δουλειά η σχέση. Εννοείται ότι θα έρθουν δυσκολίες και τριγμοί. Τι θα κάνεις, στα πρώτα δύσκολα θα το παρατήσεις; Μα αν παρατήσεις εσύ πρώτος κάτι, τότε θα τελειώσει και μετά θα αναρωτιέσαι. Χρειάζεται πολλή προσπάθεια και προσωπική δουλειά.

Ο ερχομός της Ισμήνης, άλλαξε τις ισορροπίες στη σχέση σας;

Πάντα το πρώτο παιδί ανατρέπει πολλά, κι όποιος πει το αντίθετο απλά λέει ψέματα ή δεν έχει κάνει παιδί ακόμα. Μα, είναι απόλυτα λογικό να αλλάξουν οι ισορροπίες. Με αγάπη και προσπάθεια επανέρχεται η σχέση στην καλή της φάση. Όταν κάνεις παιδί, αλλάζει όλη σου η κοσμοθεωρία. Αναθεωρείς πολλά και βαδίζεις πια σε καινούριο μονοπάτι.

Δεύτερο παιδί θες να κάνεις;

Αυτή τη στιγμή δεν το σκέφτομαι! Αν έρθει καλώς να έρθει, αλλά δεν το προγραμματίζω. Χαίρομαι που ξαναδουλεύω, που είμαι πολύ ενεργά πια στον χώρο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Γιατί, πρέπει να σου πω, ότι περίμενα να ξεπεταχτεί λίγο η μικρή, για να επανέλθω. Το παιδί το μεγαλώνω εγώ, όχι κάποια άλλη. Ποτέ δεν την κράτησε ξένη γυναίκα και δεν ήθελα να συμβεί αυτό.Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10