Μαριέττα Χρουσαλά: Ετοιμάζει χριστουγεννιάτικα στολίδια περιμένοντας τον μπέμπη της!

Σε κλίμα Χριστουγέννων έχει μπει ήδη η Μαριέττα Χρουσαλά. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας θα περάσει ιδιαίτερες γιορτές φέτος αφού έχει έναν ακόμη λόγο να είναι χαρούμενη. Σε λίγους μήενς θα κρατάει στην αγκαλιά της το αδερφάκι της μικρής Μαργκώ.

Η Μαριέττα, παρόλο που δεν έχει πάρει πολλά κιλά και δεν φαίνεται, διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το δεύτερο μωράκι της οικογένειας είναι κάτι που ήθελε πολύ και εκείνη και ο σύζυγός της Λέων Πατίτσας και ανυπομονούν και οι δύο για τον ερχομό του.

Φαίνεται άλλωστε και την ανεβασμένη διάθεση της Μαριέττας που δεν σταματά να μοιράζεται φωτογραφίες με τους φίλους της στα social media. Αυτή τη φορά επέλεξε να μας δώσει μία μικρή γεύση από τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά που ετοιμάζει για το σπίτι της.


Τόσο η ίδια όσο και η μαμά της Αγλαία αγαπούν πολύ τα χειροποίητα αντικείμενα και φροντίζουν κάθε χρόνο να φτιάχνουν δικά τους στολίδια. Η μέλλουσα μανούλα είχε μπει σε κλίμα Χριστουγέννων λίγες μέρες νωρίτερα όπου βρέθηκε στο άναμμα του χριστουγενιιάτικου δέντρου σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στα Σπάτα.


Στις χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες την βοήθησαν φυσικά και ο σύζυγός της με την κόρη τους και στη συνέχεια η Μαριέττα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και το αποτέλεσμα…

Read More

And More