Μπέττυ Μαγγίρα: Το νέο look στα μαλλιά, το ξεκίνημα στον Alpha και τα γυρίσματα της νέας ταινίας!

Σε μία ιδιαίτερα δημιουργική φάση βρίσκεται η Μπέττυ Μαγγίρα. Η γνωστή show woman που έχει αποδείξει πολλές φορές το ταλέντο της κάνει πολλά νέα βήματα στα επαγγελματικά της. Τώρα που και η δεύτερη κόρη της έχει μεγαλώσει αρκετά και μπορεί να την αποχωρίζεται για περισσότερες ώρες.

Η Μπέττυ αρχικά επιστρέφει στα τηλεοπτικά πράγματα μέσα από τον Alpha και την εκπομπή “Όλα παίζουν”. Η ίδια ανυπομονεί να ξεκινήσει καθώς θα συνεργαστεί σε αυτό το concept με την κολλητή της φίλη, Αλέκα Καμηλά.

Αν και η πρεμιέρα ήταν προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα όπως είχε ανακοινώσει και η Μπέττυ μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram φαίνεται πως τα πράγματα άλλαξαν.

Η εκπομπή θα ξεκινήσει, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στις 19 Οκτωβρίου και μαζί με τις δύο φίλες θα είναι και η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Λιανός.

Η Μπέττυ επιστρέφει και με νέο look στα μαλλιά αφού αποφάσισε μετά από πολύ καιρό να αλλάξει χρώμα. Με την βοήθεια του Άκη Αλεξίου επέλεξε αυτό το φλογερό κόκκινο που βλέπεις και στις φωτογραφίες του TLIFE.

Ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου την απαθανάτισε στα γυρίσματα της νέας ταινίας στην οποία συμμετέχει “Απόψε τρώμε στις Ιοκάστης”. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την 1η Ιανουαρίου του 2015 από την Odeon.

Πρόκειται για μία ταινία βασισμένη στο ομώνυμο, επιτυχημένο, θεατρικό έργο του Άκη Δήμου. Η θεατρική της απόδοση αποθεώθηκε στο θεατρικό σανίδι, όταν το 2008 ανέλαβε να τη σκηνοθετήσει ο Σταμάτης Φασουλής, με τη Σοφία Φιλιππίδου, τη Γιούλικα Σκαφιδά, τον Πυγμαλίονα Δαδακαρίδη, τη Νάντια Κοντογιώργη και τον Πάυλο Ορκόπουλο, σατιρίζοντας, χωρίς φόβο και πάθος, την αλλοπρόσαλλη γοητεία της σουρεάλ ελληνικής οικογένειας.

Στην ταινία εκτός από την Μπέττυ πρωταγωνιστούν πολλά αγαπημένα πρόσωπα του χώρου της υποκριτικής! Stay tuned για περισσότερο υλικό

Read More

And More