Ναταλία Γερμανού: Στα 49, αν σου έρθει ένα παιδί το σκέφτεσαι πολύ σοβαρά

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της “Μη χανόμαστε”, η Ναταλία Γερμανού μιλάει για όλα. Το βελούδινο διαζύγιο της με τον ΑΝΤ1, το νέο της τηλεοπτικό ξεκίνημα στο Έψιλον, τον εδώ και 1,5 χρόνο σύντροφό της Μάνο Ιωάννου, την τηλεοπτική “κόντρα” ανάμεσα σε Κατερίνα Καραβάτου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την πολυσυζητημένη ηλικία της. “Αν κάποιοι με θεωρούν μεγάλη απειλή, τόσο είμαι και σε όποιον αρέσω”, δηλώνει στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Για την αποχώρηση από τον ΑΝΤ1
Πρόκειται για μια γλυκιά, κοινή συναινέσει αποδέσμευσή μου και το λέω γιατί ήταν απόφαση δική μου αλλά και του σταθμού. Δεν σηκώθηκα δηλαδή ένα πρωί και είπα στους ανθρώπους του ΑΝΤ1: “Σκέφτομαι να φύγω”. Είχαν την καλοσύνη από το να με κρατάνε μέχρι να δουν που θα με χωρέσουν και τι θα με κάνουν, να με αποδεσμεύσουν, παρόλο που το συμβόλαιό μου ήταν διετές και με δυνατότητα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Και χρησιμοποιώ τη φράση “είχαν την καλοσύνη”, γιατί είχαν κάθε νόμιμο δικαίωμα να με κρατούν μέχρι τη λήξη του συμβολαίου μου, ακόμα κι αν δεν έκανα τίποτα.

Για την μεταγραφή στο Έψιλον
Αν πω ότι δεν επηρέασε στην απόφασή μου να δώσω τα χέρια με το Epsilon tv και το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας μας, θα πω ψέματα και ψεύτρα δεν είμαι. (Γελάει) ΟΙ παρουσιαστές που έχουν απομείνει στην τηλεόραση και δουλεύουν μόνο για τη δόξα, μπορεί να είναι δύο, ένα, για να μην πω κανένας.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Κατερίνα Καραβάτου
Πιστεύω ότι ο κόσμος είναι αυτός που αποφασίζει, έχει κριτήριο και δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Θεωρώ ότι η Κατερίνα και ο Κρατερός έχουν ένα πολύ ισχυρό πλεονέκτημα, γιατί είναι παντρεμένο και ερωτευμένο ζευγάρι, πράγμα που σημαίνει ότι ξεκινούν με bonus την οικειότητα και την χημεία. Από την άλλη, η Κωνσταντίνα έκανε για πρώτη φορά φέτος τη δική της βουτιά στα βαθιά, ως κεντρική παρουσιάστρια.

Για την οικοδέσποινα του ”Σπίτι μου Σπιιτάκι μου”
Δε νομίζω ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χρειάζεται συμβουλές. Είναι ένα σκληραγωγημένο παιδί που έχει μάθει να πολεμάει, είναι γενναία και αυτό που χρειάζεται θα το βρει μόνη της. Και όπως μου έχει πει και η ίδια, λειτουργεί καλύτερα όταν δεν ακούει συμβουλές και ακολουθεί τι ένστικτό της.

Για την σχέση της με τον Μάνο Ιωάννου
Μία γυναίκα που αποφασίζει να κάνει σχέση με έναν άντρα τόσα χρόνια μικρότερό της και θέλει να τον έχει δεμένο με σιδερόμπαλα., είναι χαμένη από χέρι. Εγώ γενικά είμαι ζηλιάρα σε φυσιολογικό πλαίσιο και πιστεύω πως όταν έχεις έναν νεότερο σύντροφο, που είναι πολύ ωραίος και περιζήτητος, θα πρέπει να έχεις και την αυτοπεποίθηση και την ψυχραιμία που προκύπτει από το ότι αυτός ο άντρας ξέρει για ποιο λόγο είναι μαζί σου. Αυτό λοιπόν που κάνω είναι να απολαμβάνω τη σχέση χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Είμαστε και οι δύο ελεύθεροι άνθρωποι. Δεν μας δένουν αλυσίδες.

Για το ενδεχόμενο ενός μωρού

Δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί. Αλλά πιστεύω ότι όταν μια γυναίκα είναι 49 χρονών και έρχεται στη ζωή της ένα παιδί χωρίς να το έχει προγραμματίσει, θα το σκεφτεί πολύ πιο σοβαρά από ό,τι στα 25 της, όπου αν δεν το ήθελε θα μπορούσε να κάνει άμβλωση.

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί

Read More

And More