Γ. Διαμαντή: Η παρεξήγηση με τον Περρή και τα νέα σχέδια για τηλεόραση και ραδιόφωνο!

Η Γιολάντα Διαμαντή μίλησε στην εφημερίδα “Espresso” για την παρεξήγηση με τον Βαγγέλη Περρή, για την Έλενα Παπαβασιλείου, για την λατρεία της με το ραδιόφωνο, αλλά και για την τηλεόραση!

Για την παρεξήγηση με τον Βαγγέλη Περρή είπε: “Με τον Βαγγέλη για μένα έγινε το «τίποτα» στον αέρα, κάτι που έχει συμβεί και άλλες φορές. Απλώς, υπήρξε μια ένταση από πίσω, η οποία μας βγήκε μπροστά. Για μένα καλώς λειτουργήσαμε έτσι, γιατί πάντα ήμασταν απόλυτα ειλικρινείς απέναντι στους ακροατές μας. Αυτό που έγινε πήρε μια έκταση, την οποία δεν θα έπαιρνε, αν η διοίκηση του σταθμού δεν είχε αποφασίσει κάποια πράγματα από πριν. Εγώ έττσι νομίζω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι το σωστό. Δεν σημαίνει ότι αυτό που υποθέτω συμβαίνει και στην πραγματικότητα. Με τον Βαγγέλη θα είμαστε φίλοι ό,τι και να γίνει. Δεν έχει αλλάξει κάτι στη σχέση μας. Νομίζω ότι αυτό που έγινε με τον Βαγγέλη ήταν απλώς η αφορμή. Κάποιοι άνθρωποι δεν κατάλαβαν τι σχέση έχουμε και άδραξαν την ευκαιρία με αυτήν την παρεξήγηση.”

Η Γιολάντα αποκάλυψε ότι οι σχέσεις της με τον Βαγγέλη Περρή είναι πολύ καλές! “Πάρα πολύ καλές, όπως ήταν πάντα και όπως θα εξακολουθήσουν να είναι. Ο Βαγγέλης είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και αγαπώ και δεν θα αλλάξει αυτό. Οι σχέσεις θέλω να πιστεύω πως είναι αμφίδρομες, δηλαδή, όταν νιώθεις κάτι για έναν άνθρωπο, δεν το νιώθεις μόνος σου“, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την αντικαταστατριά της Έλενα Παπαβασιλείου δήλωσε: “Μια χαρά. Δεν έχω ακούσει πολλές εκπομπές αλλά η κοπέλα είναι μια χαρά. Κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα και της εύχομαι κάθε επιτυχία.”

Όσον αφορά το ραδιόφωνο είπε: “Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που έχω προτάσεις από όλα τα μεγάλα μουσικά ραδιόφωνα. Για μένα το ραδιόφωνο είναι καψούρα, είναι η δουλειά μου και είναι αυτό που αγαπώ περισσότερο. Δεν μπορώ χωρίς ραδιόφωνο, χωρίς τηλεόραση μπορώ όμως. “

Τέλος η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κάνει τηλεόραση: “Βεβαίως και θα ήθελα, άλλωστε η δουλειά μου είναι. Με αυτό ξεκίνησα. Θα ήθελα να κάνω κάτι που να με εκφράζει, κάτι που θα καθόμουν κι εγώ από το σπίτι μου να το δω. Θα ήθελα να κάνω οτιδήποτε έχει να κάνει με τη διασκέδαση, επειδή εγώ μια ζωή ήμουν στον ψυχαγωγικό τομέα.”

Read More

And More