Αγγελική Ηλιάδη: Απαντά σε όσους την κατηγορούν και ποζάρει με σέξι διάθεση στον 8ο μήνα!

Ανυπομονεί για τον ερχομό του δεύτερου γιου της η Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια σε ένα μήνα θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Σάββα Γκέντσογλου. Παρόλο που έχει ακούσει πάρα πολλά για αυτή την εγκυμοσύνη εκείνη δεν αφήνει τίποτα και κανέναν να της χαλάσει το όνειρο που ζει. Ποζάροντας με σέξι διάθεση για το περιοδικό Celebrity απαντά για όλα χωρίς φόβο και με απόλυτη ειλικρίνεια.



Αν συγκρίνεις την πρώτη σου εγκυμοσύνη με αυτή τώρα, τι βρίσκεις διαφορετικό και τι κοινό;

Νομίζω ότι όλα είναι διαφορετικά. Νιώθω σαν να το περνάω πρώτη φορά. Πιθανότατα γιατί έχουν περάσει και 9 χρόνια από την πρώτη μου εγκυμοσύνη και τότε λόγω ηλικίας την πέρασα χωρίς άγχος. Τώρα είναι όλα πολύ καινούρια, πολύ έντονα και με πολλή αγωνία.

Σε ένα μήνα, λοιπόν…
Ναι, σε ένα μήνα… αγοράκι!

Αλήθεια, πόσο καιρό είστε ζευγάρι με τον Σάββα;
Κλείσαμε το Μάιο ένα χρόνο.

Πώς γνωριστήκατε;
Μέσω κοινών φίλων.

Σε κυνήγησε;
Η αλήθεια είναι ότι ψάχτηκε πολύ. Με διάφορους τρόπους για να με πλησιάσει, να επικοινωνήσει μαζί μου. Όμως υπήρχε το εξής: Ήταν σαν να ξέραμε και οι δύο μέσα μας ότι όλο αυτό θα κρατήσει, δεν θα περάσει γρήγορα. Ήταν ένα περίεργο συναίσθημα που είχαμε και οι δύο και το είχαμε συζητήσει στην αρχή της γνωριμίας μας.



Γενικώς, βγάζεις μια εικόνα ανθρώπου χαμηλών τόνων…

Μου το έχουν ξαναπεί αυτό, αλλά δεν ισχύει. Έλα μια μέρα από το σπίτι, με τον Μπάμπη να τρέχει γύρω-γύρω και να γίνεται χαμός, και μετά μου λες αν ισχύει κάτι τέτοιο (γέλια). Απλώς, πολλές φορές, προτιμώ να μην κάνω δημόσια δηλώσεις για πράγματα που λέγονται για εμένα. Άλλες πάλι, μπορεί να μιλάει μόνο ο δικηγόρος μου ή να θεωρώ ότι το άτομο που μίλησε για εμένα το κάνει από κακεντρέχεια, οπότε ίσως και να το προσπεράσω. Ξέρω ότι όλα γίνονται γιατί πουλάνε, όμως δεν μπορώ να δικαιολογήσω τέτοιες απόψεις και συμπεριφορές.

Δηλαδή, δεν σε ενοχλεί να βγαίνει κάποιος και να εκφράζεται άσχημα για το πρόσωπό σου; Δεν νιώθεις ότι θες να δώσεις τις δικές σου απαντήσεις επ’ αυτού;
Με ενοχλεί. Αισθάνομαι άσχημα. Αλλά δεν είναι δυνατόν να βγαίνω κάθε φορά και να λογοδοτώ για την κάθε βλακεία που μπορεί να είπε κάποιος. Για παράδειγμα, αυτό που είπε πρόσφατα ο Νίκος Μουτσινάς για το αγέννητο παιδάκι μου με έκανε πραγματικά να απορήσω. Πώς ένας άνθρωπος που έχει τόσο ταλέντο και είναι τόσο έξυπνος είπε κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω. Πόσο κακό! Είπε, επίσης: «Αμάν πια, δεν μπορεί κάποιος να της πει να μην το κάνει αυτό το πράγμα όλη την ώρα με το Ιnstagram;» Εγώ είμαι πάρα πολύ ελεύθερη σαν άνθρωπος και κάνω πάντα αυτό που πιστεύω και θέλω, δίχως να με νουθετεί κάποια «αυλή». Έτσι είμαι. Προφανώς, ο Νίκος είχε συμβουλάτορες που τουεξήγησαν ότι με αυτό που είπε θα υπάρξουν επιπτώσεις και γι’ αυτό βγήκε, λοιπόν, και ζήτησε συγγνώμη.

Μιλήσατε και κατ’ ιδίαν για να σου ζητήσει συγγνώμη;
Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου. Και δεν το είχα και ανάγκη. Και ούτε τη δημόσια συγγνώμη του είχα ανάγκη. Αν αυτός αισθάνεται καλά με όσα λέει και πράττει, μπράβο του. Και πάλι δεν ασχολήθηκα με αυτό – για να έρθω σε αυτό που λέγαμε προηγουμένως– και ας ήταν χοντροκομμένο αυτό που είπε. Ο καθένας από εμάς κρίνεται για αυτό που είναι. Εγώ νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Τόσο ο κόσμος όσο και οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι όλα αυτά τα χρόνια έχουν καταλάβει τι άνθρωπος είμαι. Δεν με ενδιαφέρει, λοιπόν, τι μπορεί να λέει ο καθένας. Αλλά το «έσωσε» στο τέλος. Τον συμβούλεψαν καλά τον Νίκο και μπράβο.

Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί

Read More

And More