Αγγελική Ηλιάδη: ”Στο σπίτι με δυο παιδιά επικρατεί τρέλα”

Σε εκδήλωση γνωστού κέντρου ιατρικής αισθητικής βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα λόγω των εμφανίσεων της αλλά και των αυξημένων οικογενειακών υποχρεώσεων δίνει συχνά το παρόν σε κοσμικές εκδηλώσεις. Φυσικά, οι δημοσιογράφοι έσπευσαν να την ρωτήσουν για όλα, για τα δύο παιδιά, για τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά και για τον Σάββα Γκέντσογλου.

src=/files/Image/NEWS/2014/NOEMBRIOS/28-11/aggelikiiliadi.jpg

Η τραγουδίστρια υποστήριξε πως τρώει κανονικά απλά προσέχει την διατροφή της και κάνει πολύ γυμναστική για να επανέλθει το σώμα της. Από τα 16 κιλά που είχε πάρει συνολικά της έχουν μείνει μόνο τα 5. “Είμαι λίγο πιο γεματούλα από πριν την εγκυμοσύνη αλλά δεν με πειράζει”, σχολίασε.

“Στο σπίτι με δυο παιδιά επικρατεί τρέλα 24 ώρες το 24ωρο”, λέει. Ο Μπαμπίνος της είναι στα 10 και ο μικρός σχεδόν 6 μηνών και είναι λογικό να βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικές φάσεις και με πολύ διαφορετικές ανάγκες ο καθένας.

Ο μικρούλης της, όπως εξηγεί η Αγγελική, είναι πολύ ήσυχος αλλά όπως και να έχει τα καταφέρνει μια χαρά στις υποχρεώσεις της αφού έχει και την μαμά της να την βοηθάει. Τονίζει πως είναι υπερτυχερή που έχει κάποιον που την στηρίζει με τα παιδιά και δεν διστάζει να δηλώσει: “Νομίζω ότι είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής μου”.

/

Αναφέρθηκε όμως και στους γονείς του αγαπημένου της εξηγώντας πως είναι μεγάλοι ηλικιακά και μένουν μακριά οπότε δεν μπορούν να είναι δίπλα στο μωρό. Παρόλα αυτά τους “βομβαρδίζουν” με βιντεάκια και φωτογραφίες με το μωρό. Όταν εκείνη και ο σύντροφός της θα μπορούν θα τους επισκεφτούν κιόλας όλοι μαζί.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ειρήνη Παπαδοπούλου: ”Δέχτηκα ρατσισμό γιατί ήμουν από το Καζακστάν”

Read More

And More