Αγγελική Ηλιάδη: Δες πώς ήταν στο ξεκίνημά της! Σε ποια ταινία συμμετείχε; Βίντεο

Σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής! Η Αγγελική Ηλιάδη έχει καταφέρει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να γίνει τραγουδίστρια ακολουθώντας τα χνάρια της γιαγιάς της, Καίτης Γκρέυ.

Η πρώτη φορά που τραγούδησε μπροστά σε κοινό, πιτσιρίκα ακόμα, ήταν το 1995 στο Posidonio, όπου εμφανιζόταν μαζί με τον Αγγελο και τον Στέλιο Διονυσίου. Τρία χρόνια αργότερα έκανε το πέρασμά της και από την μεγάλη οθόνη.

Η Αγγελική συμμετείχε στην ταινία ”Ας περιμένουν οι γυναίκες” του Νίκου Τσιώλη στο πλευρό των Γιάννη Ζουγανέλη, Σάκη Μπουλά και Αργύρη Μπακιρτζή. Το story έχει βως εξής, τρεις μπατζανάκηδες ξεκινούν οδικώς για να κάνουν διακοπές με τις γυναίκες τους, όμως η απρόβλεπτη συνάντηση του ενός με την Αγγελική Ηλιάδη ανατρέπει όλα τα σχέδια.

Την θυμηθήκαμε ψάχνοντας στο χάος του διαδικτύου βιντεάκια με αφορμή την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του αγαπημένου Σάκη Μπουλά.

Μία από τις πιο διαχρονικές ταινίες αφού παρόλο που είχε γυριστεί πολλά χρόνια πίσω μιλάει για πράγματα που ανταποκρίνονται και στο σήμερα.

Δες την πιτσιριά Αγγελική Ηλιάδη σε ρόλο ηθοποιού!

Read More

And More