Αλέκα Καμηλά: Η διαφορά ηλικίας με τον Πέτζα, οι σκηνές ζήλιας και τα 3 παιδιά!

Είναι όμορφη, έξυπνη και έτοιμη για όλα. Η Αλέκα Καμηλά είναι μητέρα τριών πανέμορφων παιδιών (του Αντρί, της Μίλα και του Μαξ), διαθέτει τέλειες αναλογίες και έχειβρει την τέλεια ισορροπία στο γάμο της.
Χωρίς κόμπλεξ και υπεκφυγές μιλά ανοιχτά για τα τέσσερα χρόνια διαφοράς που έχει από τον Πέτζα Στογιάκοβιτς (είναι μεγαλύτερή του όσον κι αν φαίνεται περίεργο), την εκπομπή «Όλα Παίζουν» και τη ζωή της…

“Τον Πέτζα δεν μου αρέσει να τον αποκαλώ «ο άντρας μου». Σύζυγο τον λέω, σύντροφο, τον λέω. Το «άντρας μου», αν και κάποια φορά μου βγαίνει, ακόμη κι όταν το λέω δεν το νιώθω. Είναι πολύ κτητικό. Είμαστε σύντροφοι της ζωής, έτσι το νιώθω!”, δηλώνει στη συνέντευξή της στο Instyle.
Μιλώντας για την απόφασή της να τα παρατήσει όλα και να φύγει μαζί του στην Αμερική, αποκάλυψε: “Η αλήθεια είναι πως δεν γνωριζόμασταν καν. Δεν ήμασταν καν ζευγάρι. Πήγαμε να ζήσουμε μαζί ούσα εγώ έγκυος, χωρίς να ξέρω τι άνθρωπος είναι και χωρίς να ξέρει αυτός τι κορίτσι είμαι. Γνωριστήκαμε πρώτα ως γονείς και στην πορεία γίναμε ζευγάρι”

Η Αλέκα Καμηλά, όμως, ζηλεύει;
“Στην αρχή του έκανα σκηνές, γιατί όσο ζούσαμε στην Αμερική, εκείνος ήταν απορροφημένος από τη δουλειά του, ταξίδευε πολύ, ήξερε ανθρώπους που εγώ δεν ήξερα. Κάποια στιγμή είχε έναν πολύ μεγάλο κύκλο, ενώ εγώ δεν γνώριζα κανέναν. Όλο αυτό προκαλεί ζήλεια”, ανέφερε.
Τέλος, στο ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού απαντά: “Δεν το έχουμε σκεφτεί, ούτε καν συζητήσει. Αισθανόμαστε πως έχουμε ολοκληρωθεί ως οικογένεια”.

Διάβασε περισσότερα στο Instyle που κυκλοφορεί!

Read More

And More