Αναστασία Παντούση: Η όμορφη ηθοποιός που ξεχωρίζει στους “Συμμαθητές” ποζάρει σε ρόλο μοντέλου

Η Αναστασία Παντούση, πρωταγωνιστεί στη σειρά “Οι συμμαθητές” του ΑΝΤ1 και στην παράσταση “Άριελ, η μικρή γοργόνα”, δοκιμάζει τα ωραιότερα ανοιξιάτικα prints στη mix and match εκδοχή τους. Η όμορφη ηθοποιός ποζάρει σε ρόλο μοντέλου για το περιοδικό InStyle.

“Τελειώνοντας το μουσικό σχολείο, όπου ασχολιόμουν ήδη με το θέατρο, σπούδασα νηπιαγωγός. Δεν πήγα σε δραματική σχολή, γιατί οι γονείς μου ήθελαν να έχω σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση. Πριν από τρία χρόνια, αποφάσισα να πάω σε μία οντισιόν για παιδικό θέατρο, στο οποίο και έχω παραμείνει μέχρι σήμερα”, περιγράφει η Αναστασία για το ξεκίνημά της.

“Θυμάμαι, από τότε που ήμουν μικρή, να φοράω τις καφέ μπότες της μαμάς μου –οι οποίες ήταν σε καουμπόικο στιλ-, να παίρνω και την ταμπά τσάντα της και κρατώντας ένα καφέ ποτήρι με νερό να προσποιούμαι ότι το σπίτι μου είναι καφετέρια”, εκμυστηρεύεται.

Όσο για το στιλ της, εξηγεί στην Μαρία Λαϊνά: “¨Έχω περάσει από πολλά στιλ. Πιο μικρή φορούσα φόρμες γιατί ένιωθα άνετα. Ήθελα απλώς να σηκωθώ, να με ντύσουν και να προσπαθήσω να πάω σχολείο. Στο γυμνάσιο πέρασα την πιο ροκ φάση μου και ντυνόμουν από την κορυφή μέχρι τα νύχια με μαύρα: μαύρες κορδέλες, μαύρο σκισμένο τζιν, μαύρα Tshirts και μαύρα All star. Στο λύκειο άλλαξα πάλι. Άρχισα να ντύνομαι πιο θηλυκά, επιλέγοντας κυρίως έθνικ και vintage κομμάτια.”

Περισσότερα στο InStyle που κυκλοφορεί

Read More

And More