Άννα Πρέλεβιτς: Ποζάρει ντυμένη στα λευκά και είναι αγνώριστη!

“Ήταν μια καλή σεζόν για μένα η φετινή”, παραδέχεται η Άννα Πρέλεβιτς μιλώντας στο περιοδικό Celebrity. Η νεαρή παρουσιάστρια φωτογραφίζεται ντυμένη στα λευκά και μιλάει για τα επαγγελματικά της αλλά και για τον σύντροφό της Γιώργο Σαμπάνη.

“Ήμουν στην ομάδα του “Join us” στον Σκάι -η οποία πήρε το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν- δούλεψα στο ραδιόφωνο, ενώ έκανα και το δικό μου blog. Ιδέες έχω πολλές, όπως έχω και υπέροχους, ταλαντούχους ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζομαι και μπορούν να με βοηθήσουν να τα πραγματοποιήσω. Αλλά είναι δύσκολο να κάνεις σχέδια για το μέλλον στην εποχή που ζούμε”, υποστηρίζει.

Για τον σύντροφό της, εξομολογείται: “Το πιο όμορφο πράγμα στη σχέση μου με τον Γιώργο είναι ότι ανακαλύπτω συνεχώς πράγματα που μου κάνουν αυτό που λέμε “κλικ”. Σίγουρα, όμως, με κέρδισε η προσωπικότητά του και το πόσο καλός άνθρωπος είναι.”

Δεν ανήκω στους ανθρώπους που συνεχώς μετράνε θερμίδες και δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να απολαύσουν το φαγητό”, εκμυστηρεύεται κι ας διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της showbiz. “Τον τελευταίο χρόνο προσπαθώ να γυμνάζομαι δυο-τρεις φορές την εβδομάδα”, συμπληρώνει.

Και συνεχίζει: “Νιώθω πολύ όμορφα μετά τη γυμναστική και έχω παρατηρήσει πως παράλληλα έχω την τάση να τρώω και πιο υγιεινά. Βέβαια, αν δω πως τρεις-τέσσερις συνεχόμενες μέρες το έχω παρακάνει, μπαίνω σε μια διαδικασία “αποτοξίνωσης” για μικρό διάστημα, χωρίς να καταναλώνω καθόλου γλυκά και ψωμί.”

Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί

Read More

And More