Πίσω στην κορυφή της σελίδας
22.11.2013 | 07:17

Εύα Αντωνοπούλου: Μιλάει για το γάμο της στη Νέα Υόρκη και την πορεία της στην ενημέρωση!

Εύα Αντωνοπούλου: Μιλάει για το γάμο της στη Νέα Υόρκη και την πορεία της στην ενημέρωση!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ξεκίνησε από το ραδιόφωνο και πέρασε πολλά χρόνια από την ψυχαγωγία για να βρεθεί σήμερα εκεί που της ταιριάζει καλύτερα, στην ενημέρωση. Η Εύα Αντωνοπούλου παρουσιάζει ενημερωτική εκπομπή στον ΣΚΑΪ και χαίρεται γι' αυτό γιατί πιστεύει ότι ό κόσμος χρειάζεται στις μέρες μας αντικειμενικότητα χωρίς σάλτσες και κιτρινισμούς. Μιλώντας στο περιοδικό Hello και Τζοβάννα Βλάχαβα αποκαλύπτει τις φοβίες της, αναφέρεται στον ρομαντικό γάμο της στη Νέα Υόρκη και μιλάει για την τηλεόραση!

/

Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στην ψυχαγωγία
Όχι. Θεωρώ ότι το κεφάλαιο ψυχαγωγία έχει κλείσει για μένα. Είμαι της άποψης ότι δεν είναι καλό στη ζωή να κάνεις βήματα πίσω, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ ψυχαγωγικά προγράμματα. Μάλιστα, πιστεύω ότι είναι απαραίτητα στην τηλεόραση. Επαγγελματικά όμως έχω επιλέξει διαφορετικό δρόμο».

Για το γάμο της στη Νέα Υόρκη
Ήταν φανταστικό όλο αυτό που ζήσαμε με τον Παναγιώτη το καλοκαίρι στη Νέα Υόρκη. Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο όνειρο για τον γάμο μου, όμως τελικά ο γάμος μου ήταν σαν όνειρο. Και αυτό μετράει.

Για το τι την έκανε να πει το πολυπόθητο "ναι"
Το γεγονός ότι ταιριάζουμε και ότι περνάμε στην καθημερινότητά μας καλά μαζί. Υπάρχει συναίσθημα ανάμεσά μας, είναι ο άνθρωπός μου... Θέλω να διατηρηθεί η ζωή μου έτσι όπως είναι και να έχουμε την υγεία μας και κοντά μας τους αγαπημένους μας ανθρώπους γιατί όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα.

/

Για το αν έχει βάλει τη δουλειά πάνω από τον εαυτό της
Δεν βρέθηκα ποτέ σε τέτοιο αδιέξοδο. Πάντα πρόσεχα και προσέχω τον εαυτό μου και την προσωπική μου ζωή. Ούτε ποτέ διαταράχτηκαν οι ισορροπίες μου. Άλλο δουλειά και άλλο προσωπική ζωή. αισθάνομαι τυχερή γιατί η δουλειά μου με ευχαριστεί, με κινητοποιεί κάθε μέρα και με εξελίσσει ως άνθρωπο αλλά και ως επαγγελματία.

Για τις φοβίες της
Διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε φάση που βρίσκεσαι. Γενικά προσπαθώ οι φοβίες να μην είναι φίλες μου, τις αποφεύγω. Προσπαθώ να μην κάνω αρνητικές σκέψεις και να μην κρατάω μέσα μου αρνητικά συναισθήματα. Κατά καιρούς βέβαια μπορεί να με απασχολήσει το πέρασμα του χρόνου. Η ανασφάλεια άλλωστε μπορεί να σου χτυπήσει ανά πάσα στιγμή την πόρτα. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να την βάλεις στην καθημερινότητα σου. Προς το παρόν δουλεύω με τον εαυτό μου και το ελέγχω.

Διάβασε περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10