Αγνώριστη η Ε. Αραβανή! Μεταμορφώνεται για γνωστό περιοδικό

Μπορεί να την έχουμε δει να ποζάρει για πολλά εξώφυλλα περιοδικών αλλά αυτή τη φορά η Ευαγγελία Αραβανή είναι αγνώριστη! Η συγκλονιστική μεταμόρφωση της όμορφης ξανθιάς, που μας θύμισε την αγαπημένη Farrah Fawcett, έγινε για το περιοδικό Close up της Θεσσαλονίκης. Ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του Δημήτρη Σκούλου πιο ώριμη και λαμπερή από ποτέ ενώ μιλάει στην Εύη Καλλίνη για όλα!

Dancing with the stars
Η πρώτη φορά που μου έγινε η πρόταση να συμμετάσχω στο show χορού ‘‘Dancing With Τhe Stars 4’’ ήταν λίγο πριν από τον Αύγουστο. Πραγματικά χάρηκα πολύ, γιατί το παρακολουθούσα τις προηγούμενες χρονιές και έλεγα ότι θα ήθελα κι εγώ κάποια στιγμή να αποτελέσω κομμάτι του. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται και για φιλανθρωπικό σκοπό (το ‘‘DWTS’’ στηρίζει τον Μη Κερδοσκοπικό Φιλανθρωπικό Οργανισμό ‘‘Make a Wish’’). Δε θέλω να αγχώνομαι για τη συνέχεια, αν και -θέλοντας και μη- όταν πατάς το πόδι σου στο παρκέ σε πιάνει ένα άγχος. Νομίζεις ότι μετά το πρώτο live θα σου φύγει, λες ‘‘εντάξει, τα πράγματα θα είναι καλύτερα τώρα’’, αλλά μόλις πας να βγεις στη σκηνή σε ξαναπιάνει! Βέβαια, είναι ένα άγχος σχεδόν δημιουργικό γιατί θέλεις να παρουσιάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα το χορευτικό που έχεις ετοιμάσει όλη την εβδομάδα. Οι πρόβες είναι πολύωρες και κουραστικές κι αν πάει κάτι στραβά νιώθεις ότι πάει χαράμι όλη η προσπάθεια. Αν με ρωτάς τι μου έχει εντυπωθεί μέχρι στιγμής από τη συμμετοχή μου στο show, θα σου πω η δεύτερη εμφάνιση, που χόρεψα βαλς, όπου δέχτηκα πολύ κολακευτικά σχόλια…….

All about love
Όσον αφορά την προσωπική μου ζωή, η θεωρία μου είναι η εξής: δεν μου αρέσει να την εκθέτω σε κοινή θέα και να την πουλάω στα περίπτερα. Από την άλλη, έχω καταλάβει ότι αυτό αποτελεί τμήμα αυτού που λέμε “παιχνίδι της δημοσιότητας”, άρα και αναπόσπαστο κομμάτι του χώρου που κινούμαι επαγγελματικά. Προσπαθώ, λοιπόν, να προστατέψω την προσωπική μου ζωή μέχρι το σημείο που μπορώ. Αλλά όταν συμβαίνει να είσαι ζευγάρι μ’ ένα πρόσωπο που επίσης είναι γνωστό στον κόσμο, αυτό κάνει τα πράγματα ακόμη δυσκολότερα. Τον σύντροφό μου δεν τον βλέπω ανταγωνιστικά σε καμία περίπτωση….

Beauty Routine
Συνήθως ξυπνάω στις 9:00, ανάλογα βέβαια με το πρόγραμμα της προηγούμενης μέρας. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να φάω το πρωινό μου, γάλα με δημητριακά ή τοστ. Μπορεί και να πάρω απέξω καμιά τυρόπιτα ή και μπουγάτσα. Όχι, δεν κάνω δίαιτα και ειδικά τώρα με το DWTS τρώω περισσότερο και δε με πιάνει! Αυτό που σίγουρα κάνω κάθε βράδυ προτού κοιμηθώ είναι ένα πολύ καλό ντεμακιγιάζ. Στη συνέχεια, βάζω απαραιτήτως ενυδατική κρέμα προσώπου και πέφτω για ύπνο.

Going on 30
Στο τέλος του μήνα θα γίνω 28 και μου φαίνεται κάπως περίεργο. Είχα συνηθίσει τον εαυτό μου γύρω στα 25, τα επόμενα χρόνια δεν κατάλαβα πώς πέρασαν και, τώρα που πλησιάζω στην τρίτη δεκαετία της ζωής μου, δεν σου κρύβω ότι αγχώνομαι λίγο. Από την άλλη, βέβαια, και μέσα από τις συζητήσεις που κάνω με φίλους και γνωστούς, καταλαβαίνω ότι το να πλησιάζει μία γυναίκα τα 30 σημαίνει ότι εισέρχεται στην καλύτερη φάση της ζωής της. Το συνειδητοποιώ και από τον εαυτό μου: βλέπω ότι γίνομαι σε όλα καλύτερο όπως περνούν τα χρόνια. Γενικά δεν είμαι κατά των αισθητικών επεμβάσεων. Απλώς θεωρώ ότι προσωπικά δεν είχα κάτι αρκετά δυσάρεστο στην εμφάνισή μου για να μπω στη διαδικασία να το αλλάξω. Επίσης, τρέμω τα χειρουργεία, οπότε θα το σκεφτόμουν διπλά να κάνω κάτι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είμαι ενάντια στις γυναίκες που το κάνουν γιατί έχουν κάποιο πρόβλημα….

Διάβασε περισσότερα στο Close Up που κυκλοφορεί

Read More

And More