Τι κάνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός δίπλα στις αιθαίριες υπάρξεις;

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι από τους πιο ταλαντούχους νέους τραγουδιστές. Εκτός όμως από το ταλέντο του στο τραγούδι είναι και πολύ όμορφος με αποτέλεσμα να έχει πολλές θαυμάστριες. Μιλώντας στο TLIFE για την προσωπική του ζωή είχε δηλώσει: “Είμαι μόνος και το απολαμβάνω.” Ο φωτογραφικός όμως φακός τον συνέλαβε δίπλα σε δύο πολύ όμορφες γυναίκες. Μήπως άλλαξε κάτι;

Μπορεί να τραγουδάει “Ερωτευμένος και τρελός” αλλά σίγουρα δεν είναι. Σε αυτή τη φάση της ζωής του περνάει καλά με τους φίλους του και προσπαθεί να είναι όσο καλύτερος μπορεί στις εμφανίσεις του στο Cosmostage δίπλα στον Γιάννη Πλούταρχο και την Αμαρυλλίδα.

Την Κυριακή το βράδυ βρέθηκε καλεσμένος στο MY SUNDAYS Πάρτυ που διοργανώνει στο Baraonda ο ραδιοφωνικός σταθμός SFERA 102.2. Εκεί τραγούδησε την τελευταία του επιτυχία “Παίζεις με τα μάτια (Είσαι ότι να ‘ναι)” καθώς και τα τραγούδια του “Ερωτευμένος και τρελός”, “Σε ξέρω καλά”, “Όλα θα αλλάξουν”.

Ο Κωνσταντίνος παρουσίασε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει, κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα ενώ στη συνέχεια έδωσε την σκυτάλη στους djs Βαλεντίνο και Νίκο Σουλιώτη που ξεσήκωσαν τους θαμώνες με τις μουσικές τους επιλογές.


Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεσηκώνει το κοινό


Μαζί με τους φίλους του Γιώργο Γκόγκολο, Εύα Γεωβανέκου και Παυλίνα Κωσταγιού


Ο Κωνσταντίνος με τον dj Νίκο Σουλιώτη


Στην συνέχεια έδωσε την σκυτάλη στο dj Βαλεντίνο

Read More

And More