Αθηνά Οικονομάκου για το πρόβλημα υγείας της: “Έφθασα στο σημείο να πω δεν μπορώ άλλο”

Ένα μικρό διάλειμμα για να ξεκουραστεί έκανε το περασμένο διάστημα η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μπορεί να μην έφθασε μέχρι το νοσοκομείο, αλλά αντιμετώπισε θέματα υγείας, λόγω του φορτωμένου προγράμματός της.
Μιλώντας στην εκπομπή “Στα καλά καθούμενα” και τους Καραβάτου – Κατσούλη, μίλησε για αυτήν τη δύσκολη περίοδο της ζωής της λέγοντας: “Δεν έφτασα στο νοσοκομείο, αλλά έφτασα σε ένα όριο που είπα πως δεν μπορώ άλλο. Πέρασε μια περίοδος δουλειάς, που τα 18ωρα και τα 19ωρα ήταν καθημερινά, και κάποια στιγμή κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Αποφάσισα πως έπρεπε να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου γιατί κάποια στιγμή… Είχα και θέματα υγείας. Αισθανόμουν πολύ καταπονημένη και σαν οργανισμός σωματικά, αλλά και ψυχολογικά.”.
Έτσι, πήρε τη μεγάλη απόφαση, είπε “όχι” σε αρκετές προτάσεις που της έκαναν και γλέντησε το καλοκαίρι με τον σύντροφό της Φίλιππο Μιχόπουλο. “Αποφάσισα ότι κάτι πρέπει να γίνει. Είπα πως το καλοκαίρι δεν θα δουλέψω, ενώ φέτος τον χειμώνα κάνω κάτι πολύ απλό, έτσι για να υπάρχω μες στα πράγματα, να έχω και ένα εισόδημα να μπορώ να ζήσω”, είπε χαρακτηριστικά.
Και όπως είδαμε το έκανε πράξη… Φέτος κάνει μόνο μια σειρά στην Κύπρο, με Δευτερότριτα γυρίσματα και απολαμβάνει τα ταξίδια της με τον σύντροφό της! Όλα αυτά μέχρι να γεμίσει μπαταρίες και να επιστρέψει δυναμικά στα πράγματα…
Δες το video:

Read More

And More