Μ. Μπακοδήμου: Απαντά στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον πρόεδρο της ΑΕΚ!

Η πιο ακομπλεξάριστη γυναίκα της ελληνικής τηλεόρασης. Έτσι χαρακτήρισε την Μαρία Μπακοδήμου ο Πέτρος Κωστόπουλος. Μάλιστα, ο παρουσιαστής στην χθεσινή του εκπομπή αποκάλυψε και την… συγγένειά τους!

Έχει παντρέψει τον πρώην άντρα της, γεγονός που τους κάνει… κουμπάρους εξ αγχιστείας. Η Μαρία είναι γνωστό ότι έχει πολύ χιούμορ και δέχεται τις πλάκες. Άλλωστε κι εκείνη μέσα από την εκπομπή της κάνει πολλές!

Κάποιες φορές αυτό τις έχει κοστίσει αφού την κατηγορούν ότι έχει εμπάθεια με αρκετούς από τους ανθρώπους που σχολιάζει. “Ο καθένας μπορεί να παρεξηγηθεί από το πρώτο λεπτό της εκπομπής, μέχρι το τελευταίο. Δεν μπορώ να απολογούμαι στον καθένα. Και το λέω αυτό, επειδή δεν έχω εμπάθεια με κανένα”, υποστήριξε η Μαρία.

Τι γίνεται όμως με την υποτιθέμενη κόντρα της με την Κατερίνα Καινούριου; Όταν ρωτήθηκε από τον Πέτρο Κωστόπουλο, απάντησε χαρακτηριστικά “Καλή είναι”. Αν είχε την ευκαιρία να την βάλει σε περιοδικό, θα την έβαζε στην τελευταία σελίδα.

Στο ξεκίνημα της εκπομπής, παουσιάζοντας τις δουλειές που έχει κάνει κατά καιρούς, ο παρουσιαστής είπε για εκείνη πως έχει δουλέψει σαν ραδιοφωνική παραγωγός, ηθοποιός, διευθύντρια περιοδικού, όλα με μεγάλη επιτυχία. Σε όλα αυτάη Μαρία πρόσθεσε πως έχει δουλέψει και στο κυλικείο της Νομικής, όπου φοιτούσε στο Οικονομικό της τμήμα.

Στη συνέχεια, μιλώντας για τα φοιτητικά της χρόνια αποκάλυψε ένα μυστικό της, ότι ντυνόταν γιατρός! “Εγώ πήγα στο Οικονομικό της Νομικής, έμπλεξα με τη θεατρική ομάδα της νομικής, τους ωραίους της σχολής και μπήκα στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Βορείου Ελλάδος” ενώ πρόσθεσε ότι από το Οικονομικό της Νομικής δεν αποφοίτησε ποτέ. Ακόμα, για εκείνη την εποχή διηγήθηκε πως όταν τους τελείωναν τα χρήματα, επειδή το τότε αγόρι της ήταν φοιτητής ιατρικής, ντύνονταν γιατροί και πήγαιναν να φάνε σε όποιο νοσοκομείο εφημέρευε.

Αν και άνθρωπος της τηλεόρασης, δεν παρακολουθεί ειδήσεις! “Ποτέ δεν βλέπω ειδήσεις. Είναι τοξικές πάρα πολύ. Αν θέλω ενημέρωση, διαβάζω ίντερνετ. Δεν είναι αυτό που λες “Παναγία μου χανόμαστε! Να βάλω τα παιδιά μου κάτω απ τα κρεβάτια να σωθούμε””.

Για τη σχέση της, σήμερα, με τους άντρες είπε: “Όταν δεν τα βρίσκεις όλα σε έναν άνθρωπο, ψάχνεις να βρεις κομμάτια σε πολλούς”. Ο παρουσιαστής δεν έχασε την ευκαιρία και έριξε μία σπόντα ότι τα Μέσα την ρωτάγανε αν τα έχει με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, τον Σταύρο Αδαμίδη.

“Ναι, τώρα θα με ρωτάνε για τον πρίγκιπα του Παναθηναϊκού και με τον Τσάκα μπορεί να με ρωτάνε αν τα έχω φτιάξει”, είπε με χιούμορ η Μαρία ενώ συμπλήρωσε “πάντως τα πάω καλά με την ΑΕΚ, είμαι ΑΕΚ!”

Για τον Φώτη Σεργουλόπουλο αποκάλυψε: “Ο Φώτης έχει σκεφτεί να υιοθετήσει ένα παιδί. Είχε αρχίσει να το ψάχνει, βέβαια δεν είναι πολύ εύκολη αυτή η διαδικασία. Ένα παιδί θα ήταν πολύ ευτυχισμένο να έχει μπαμπά τον Φώτη”.

Τέλος, η Μαρία Μπακοδήμου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας, για τις οποίες είπε: “Ζούμε όλοι με αυτό συναίσθημα της εξαπάτησης. Νιώθουμε μα….ς. Όλοι νιώθουν αυτό το συναίσθημα, το πώς αντιδρά όμως ο καθένας, είναι θέμα προσωπικότητας”.

Read More

And More