Μπέττυ Μαγγίρα: Οι γυναικείες ανασφάλειες και ο ανταγωνισμός!

“Όλες οι γυναίκες έχουμε ανασφάλειες”, εξομολογείται η Μπέττυ Μαγγίρα και μιλά για την εξωτερική της εμφάνιση, τον ανταγωνισμό, αλλά και το δύσκολο ρόλο της μητέρας…
“Όλα παίζουν” και όπως φαίνεται… όλα λέγονται από την όμορφη Μπέττυ που φέτος δοκιμάζει τις δυνάμεις της σε ένα νέο ρόλο πλάι στον Γιώργο Λιανό, την Αλέκα Καμηλά και την Κατερίνα Καινούργιου. Μιλώντας, λοιπόν, στην Real αναφέρεται στην εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και τον ανταγωνισμό.
“Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα (σ.σ. ανταγωνισμός) γιατί έχουμε και οι τρεις εντελώς διαφορετικό στιλ. Αυτό που πρέπει να βγει είναι να βρούμε μεταξύ μας κώδικες. Το μόνο δύσκολο στην περίπτωσή μας είναι να αποκτήσουμε παρεΐστικη διάθεση, γιατί πριν δεν κάναμε παρέα”, αποκαλύπτει ξεκαθαρίζοντας πως ο τηλεθεατής δεν είναι “χαζός” και ξεχωρίζει το αυθεντικό από το ψεύτικο…

Όσο για τη δική της εμφάνιση; Δεν πιστεύει πως ανήκει στις “πολύ ωραίες γυναίκες της τηλεόρασης” και αποκαλύπτει: “Ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου πολύ ωραία γυναίκα. ΟΚ, έχω κάποια όμορφα χαρακτηριστικά, αλλά δεν είμαι και κάτι σπουδαίο. Στα υπέρ μου είναι πως ξέρω να καλύπτω τις ατέλειές μου”.
Μέσα σε όλα όμως δεν ξεχνά να αναφερθεί και στον πιο δύσκολο ρόλο της ζωής της… “Ο πιο δύσκολος ρόλος είναι το “μαμά” μακράν. Και ο πιο όμορφος.. Έχεις πάντα ενοχές πως αφήνεις τα παιδιά σου και φεύγεις. Και τύψεις. Δεν φεύγει, ποτέ, πιστεύω αυτό από μια μάνα”, συμπλήρωσε.

Read More

And More