Δεν θα πιστεύεις ότι αυτοί οι celebrities έχουν μεταξύ τους την ίδια ηλικία!

Είτε έχουν γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για πολλά χρόνια μόνο και μόνο από την καριέρα τους, είτε από τον άγριο τρόπο ζωής τους, οι celebrities που θα δεις παρακάτω, κάποιοι μοιάζουν στην ηλικία τους και κάποιοι δείχνουν να έχουν ανακαλύψει το μυστικό της νεότητας.

Και κάποιοι διάσημοι από αυτούς έχουν μεταξύ τους την ίδια ηλικία και αυτό θα σε κάνει να μείνεις με το στόμα ανοιχτό!

Ηλικία 22: Η Miley Cyrus δείχνει πολύ νεότερη από τη συνομίληκή της Kate Upton
src=/files/Image/NEWS/2015/IOYNINOS/11-06/star1.jpg

Ηλικία 43: Η νεανική επιδερμίδα του Jared Leto τον κάνει να δείχνει πολύ νεότερο από τον Μartin Freeman


Ηλικία 33
: Μπορεί ο Εddi Redmayne να έχει απασχολήσει το κοινό τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά δείχνει πολύ πιο νέος από την Britney Spears που απασχολεί τα μέσα εδώ και δεκαετίες.

Hλικία 17: Η Elle Faking δείχνει πολύ μικρότερη της ηλικίας της εξαιτίας του φυσικού μακιγιάζ της και των μαλλιών της, ενώ η Kylie Jenner θα έλεγε κανείς ότι έχει περάσει τα 20 με το στυλ που έχει επιλέξει.

Ηλικία 34: Ο Ryan Gosling μοιάζει μικρότερος εξαιτίας των αθώων χαρακτηριστικών του, ενώ ο Macauley Culkin που γνωρίσαμε από το “Μόνος στο σπίτι” αρκετά μεγαλύτερος.

Ηλικία 31: Ο πρωταγωνιστής του Spiderman Andrew Garfield (αριστερά) δείχνει στην ηλικία του, ενώ ο Jonah Hill με τα μούσια, δείχνει αρκετά μεγαλύτερος.

Ηλικία 28: Με τον υγειινό τρόπο ζωής η Rosie Huntington-Whiteleyl, δείχενι μικρότερη από τηn συνομίληκή της Lindsay Lohan.


Ηλικία 25:
Η Taylor Swift συνεχώς εξελίσσεται προς το καλύτερο και δείχνει να μοιάζει κοντά στην ηλικία της, σε αντίθεση με την Helen Flanagan που δείχνει αρκετά μεγαλύτερη.

Ηλικία 24: Η Sarah Hyland έχει baby face και δείχνει μικρότερη ενώ η Jennifer Lawrence δείχνει αρκετά κοντά στην ηλικία της.

Read More

And More