Πίσω στην κορυφή της σελίδας
24.04.2015 | 12:49

Charlize Theron: “Μην πάθετε νευρικό κλονισμό και μην πέσετε με τα μούτρα στο Σαρντονέ. Το να μεγαλώνεις δεν είναι τόσο κακό”

Charlize Theron: “Μην πάθετε νευρικό κλονισμό και μην πέσετε με τα μούτρα στο Σαρντονέ. Το να μεγαλώνεις δεν είναι τόσο κακό”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
H Charlize Theron είναι πρότυπο για εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Είναι από τις πιο σέξι και ταλαντούχες ηθοποιούς του Hollywood, με λαμπρή πορεία και μία ευτυχισμένη προσωπική ζωή. Είναι ιδιαίτερα δυναμική στη δουλειά της, επιτελεί φιλανθρωπικό έργο αλλά ταυτόχρονα κρατάει ένα χαμηλών τόνων προφίλ. Μεγαλώνει μόνη της τον 3χρονο Jackson που υιοθέτησε, και δίνει το παράδειγμα, στα 39 της, για πολλές γυναίκες.

Με την πρόσφατη φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό W και όσα είπε καταλαβαίνουμε και τον λόγο που είναι ακαταμάχητη στους άντρες και έχει κάνει τον Sean Penn να μην έχει μάτια για άλλη. H Charlize παίρνει τις πιο σέξι πόζες σε μία από τις καλύτερες φωτογραφίσεις που έχουμε δει τελευταία.

“Πιστεύω πως, όπως πολλές γυναίκες, ήμουν επικριτική απέναντι στις γυναίκες όσο μεγάλωναν”, υποστηρίζει.

Και συνεχίζει: “Οι γυναίκες στην κοινωνία μας χωρίζονται σε κατηγορίες με τέτοιο τρόπο που αρχίζουμε να νιώθουμε σαν κομμένα λουλούδια που λίγο αργότερα θα μαραθούμε. Αντιλαμβάνομαι τώρα πως τα πράγματα δεν είναι έτσι -μπορούμε να γιορτάσουμε κάθε ηλικία. Αυτή είναι η ενθάρρυνση που δίνω στις 20χρονες που τρομοκρατούνται από την σκέψη πως θα μεγαλώσουν: Μην πάθετε νευρικό κλονισμό και μην πέσετε με τα μούτρα στο Σαρντονέ. Το να μεγαλώνεις δεν είναι τόσο κακό (γέλια). Στην πραγματικότητα είμαι αλκοολική αλλά, σας παρακαλώ, μην ανησυχείτε (γέλια).”

“Ήμουν πάντα σε μια βιασύνη. Ένιωθα πως ο χρόνος δεν μου έφτανε. Τώρα που μεγάλωσα, ξέρω πως δεν χάνω τίποτα. Τώρα πάω σπίτι και νιώθω υπέροχα. Όταν έγινα 30, συνειδητοποίησα πως δεν ήμουν υποχρεωμένη να ικανοποιώ τους πάντες. Μπορούσα πραγματικά να απολαύσω τη ζωή, το οποίο δεν είναι καθόλου κακό”, τόνισε η Charlize.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 18:45

Top 10