Έξαλλη η αδερφή του G.Clooney με τις φήμες ότι ο ηθοποιός είναι gay!

“Aυτά είναι γελοιότητες”, λέει η αδερφή του George Clooney, Adelia.

Mπορεί να έχει προϊστορία με τις όμορφες γυναίκες ο George Clonney, αλλά συνεχίζουν να υπάρχουν οι φήμες ότι είναι gay. H αδερφή του Adelia, ξεσπά για πρώτη φορά, δίνει συνέντευξη και λέει πως ο αδερφός της δεν είναι gay!

Different

Συγκεκριμένα τη ρώτησαν αν όντως ο 52χρονος αδερφός της έχει κρυφές σεξουαλικές προτιμήσεις και αν είναι gay κι εκείνη απάντησε: “Αυτά είναι γελοιότητες. Ούτε καν ακούμε και δίνουμε σημασία στους ανθρώπους που τα λένε αυτά.”

“Νομίζω ότι στη ζωή σκέφτηκε και αποφάσισε ότι ή θα έπρεπε να δώσει προτεραιότητα στην οικογένεια ή στην καριέρα του. Τελικά η υποκριτική ήταν αυτή που τον κέρδισε και είναι το επίκεντρο της ζωής του.”

Η Αda, όπως είναι το χαϊδευτικό της, λέει πως ο George έβγαινε με μεγάλη ευκολία από τα χρόνια του λυκείου, με τα ομορφότερα κορίτσια. Ποτέ όμως δεν είχε παράλληλη σχέση, δεν είναι αυτός ο τύπος άντρα.

“Έβγαινε για λίγους μήνες με κάποια αλλά σύντομα θα άλλαζε κοπέλα”, συνεχίζει. “Στο σχολείο είχε μακριά ξανθά μαλλιά, τουλάχιστον μέχρι τα 16 του. Ήταν η συμπάθεια όλων των κοριτσιών γιατί τις έκανε να γελάνε.”

Μπορεί η Αdelia να επιμένει ότι ο αδερφός δεν είναι gay αλλά λέει ότι πιστεύει πως δεν υπάρχει περίπτωση να παντρευτεί τη σύντροφό του Stacy Keibler.

 George Clooneys mother,Nina
 Adelia Zeidler
O George είναι πάντα κοντά στη μητέρα του Nina (αριστερά) και στην αδερφή του Adelia (δεξιά). Τη συνέντευξη η Αdelia, την έδωσε από το σπίτι που μεγάλωσε με τον George στο Augusta, του Kentucky.

Read More

And More