Δέσποινα Καμπούρη: Η αγάπη για τα άλογα! Δες την να κάνει ιππασία

Η Δέσποινα Καμπούρη σε λίγες μέρες ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της Βαγγέλη Ταρασιάδη και παρανυφάκι την κόρη τους Έλενα. Παράλληλα με τις προετοιμασίες και όποιο άγχος μπορεί να έχει φροντίζει να απολαμβάνει την καθημερινότητά της. Κάνοντας βόλτες και περνώντας χρόνο με τους αγαπημένους της.

/

Το ίδιο όμορφο περνάει και στη δουλειά της όμως! Η Δέσποινα φροντίζει να χαίρεται κάθε τι που κάνει και αυτή τη φορά με το Just Kidding είναι και κάτι που η ίδια έχει εμπνευστεί. Πριν από λίγες μέρες είχε μιλήσει στο TLIFE για την εκπομπή της που προβάλλεται στο webtv του Αντ1.

”Είναι μια εκπομπή που ανακαλύπτει super μαμάδες, οι οποίες δεν είναι διάσημες ή γνωστές στο ευρύ κοινό αλλά καταφέρνουν να κάνουν πολύ όμορφα πράγματα και πολύ ξεχωριστά. Έτσι λοιπόν αναλαμβάνουμε να τις γνωρίσει ο κόσμος που μας παρακολουθεί ή οι επισκέπτες που μπαίνουν στο web tv για να δουν την εκπομπή. Όπως επίσης και σούπερ παιδιά, που καταφέρνουν κάτι ιδιαίτερο, κάτι μοναδικό με ταλέντα… Αναδεικνύουμε αυτά τα ταλέντα τους, βρίσκουμε ξεχωριστούς τρόπους για να διασκεδάζουν με τους γονείς τους. Ουσιαστικά το περιεχόμενο αφορά γονείς και την οικογένεια γενικώς…”μας είχε πει.

/

Για τις ανάγκες αυτής της εκπομπής λοιπόν, την είδαμε να κάνει ιππασία! Η Δέσποινα έχει μεγάλη αγάπη για τα ζώα και δεν θα μπορούσε να μην ανεβάσει και μία φωτογραφία με το νέο της φίλο στον λογαριασμό της στο instagram.

Read More

And More