Δέσποινα Καμπούρη: Οι λόγοι που η κόρη της την κάνει να κλαίει και όλα όσα έμαθε από εκείνη!

Διακοπές με την κόρη της έκανε τις προηγούμενες μέρες η Δέσποινα Καμπούρη. Η δημοσιογράφος αναχώρησε την περασμένη Δευτέρα μαζί με την κολλητή της φίλη Έλλη Κοκκίνου με προορισμό την Πάρο. Σε όλη την διάρκεια της παραμονής τους στο νησί η Δέσποινα φρόντισε να μας δώσει μία γεύση από τις όμορφες στιγμές τους και κυρίως με αυτές που περνάει με την μικρή της Έλενα.

Η αδυναμία που έχει η Δέσποινα στην Ποκαχόντας της είναι γνωστή και έχει μιλήσει και η ίδια πολλές φορές για αυτή. Λίγο πριν αναχωρήσει για τις διακοπές της μίλησε στην Real Life για όλα όσα έχει μάθει από εκείνη ενώ αποκάλυψε και τους λόγους που βάζει συνεχώς τα κλάματα.

/

Οι εργαζόμενες μαμάδες δίνουν στα παιδιά τους αυτό που χρειάζεται;
Θεωρώ πως δεν δεν θα μπορούσα να είμαι όλη μέρα στο σπίτι. Είναι φοβερά ψυχοφθόρο από κάποιο σημείο κι έπειτα. Όλες οι μαμάδες είναι και γυναίκες. Έχουν την ανάγκη να βγουν, να μιλήσουν, να πιούμε έναν καφέ. Είναι φοβερό να αφιερώνεις όλη σου την καθημερινότητα, να είσαι κλεισμένη μέσα και να φροντίζεις τον σύζυγο, το σπίτι και το παιδί. Οπότε σίγουρα αυτές οι γυναίκες αξίζουν μεγαλύτερο χειροκρότημα από τις άλλες. Κατά τα άλλα, θεωρώ πως μια εργαζόμενη μαμά μπορεί άνετα να προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ένα παιδί και να είναι απολύτως επαρκής και καλή μαμά.

/

Τι είναι αυτό που έμαθες από την κόρη σου; Υπήρξε κάποια στιγμή που δεν μπόρεσες να διαχειριστής δουλειά και παιδί;
Φυσικά και υπάρχουν δύσκολες στιγμές. Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα. Η Έλενα με έμαθε να αγαπώ με όλη μου την ψυχή χωρίς ανταλλάγματα, χωρίς να περιμένω να πάρω πίσω τίποτα. Οι πιο δύσκολες ημέρες ήταν όταν δούλευα στον ΣΚΑΪ. Το μωρό μου ήταν 2 μηνών και έπρεπε να το αποχωρίζομαι καθημερινά για πολλές ώρες την ημέρα.

Ήθελες πάντα να κάνεις παιδί;
Από μικρή ονειρευόμουν να γίνω μαμά. Το ήθελα πολύ!

Τι είναι αυτό που σε συγκινεί περισσότερο όσο βλέπεις την κόρη σου να μεγαλώνει;
Όλα με συγκινούν! Έκλαιγα καθώς την έβλεπα να μπαίνει στην πισίνα με το μικροσκοπικό της μαγιό στο πρώτο μάθημα κολύμβησης. Έκλαιγα την πρώτη μέρα που πήγαμε στον παιδικό σταθμό. Έκλαιγα την πρώτη φορά που πήγε στο σχολείο με το σχολικό… Στο μπαλέτο, στα γενέθλιά της,σ ε όλα… Νομίζω δεν θα το ξεπεράσω ποτέ αυτό όσο ζω. Πάντα θα υπάρχει μια πρώτη φορά!

/

Ο γάμος τελικά αλλάζει ουσιαστικά τη σχέση;
Ίσως αλλάζει τις σχέσεις που δεν έχουν δοκιμαστεί. Εμείς είμαστε πολλά χρόνια μαζί, συζούσαμε σχεδόν από τις πρώτες ημέρες που ξεκίνησε η σχέση μας, αποκτήσαμε παιδί πριν παντρευτούμε, είμαστε οικογένεια. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στα συναισθήματά μας. Μόνο στα χαρτιά.

Read More

And More