Ε. Κοκκίνου – Σ. Χρηστίδου – Δ. Καμπούρη: Διακοπές στη Σκιάθο!

Τις διακοπές τους στη Σκιάθο ξεκίνησαν οι Ελληνίδες celebrities. Η Έλλη Κοκκίνου, η Μαρία Κορινθίου, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Δέσποινα Καμπούρη και η Ρούλα Σταματοπούλου γέμισαν τις βαλίτσες τους και έφυγαν χθες για το νησί των Σποράδων.
Οι διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz άφησαν για λίγο τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και επιβιβάστηκαν στο πλοίο για να φύγουν για το όμορφο νησί. Η Σκιάθος αποτελεί έναν από τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς τους, που επισκέπτονται τα τελευταία χρόνια. Με πολύ κέφι, χαλαρή διάθεση και θετική ενέργεια ξεκίνησαν τις διακοπές τους, ενημερώνοντας τους φίλους τους στο twitter για την καλοκαιρινή τους απόδραση.
Πρώτη η Μαρία Κορινθίου έγραψε στις υπόλοιπες celebrities: “Κορίτσια φύγαμεεεε”, ενώ λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε το tweet της Έλλης Κοκκίνου που έλεγε “Σαλπάραμε”. Στη συνέχεια, η Σίσσυ θαύμασε το απέραντο γαλάζιο και φωτογραφήθηκε με την καλή της φίλη Ρούλα Σταματοπούλου.

Όλες τους σαν μια μεγάλη παρέα απόλαυσαν τη διαδρομή, ανυπομονώντας να φθάσουν στον προορισμό τους για να κάνουν ηλιοθεραπεία και να βουτήξουν στα γαλανά νερά.

Στο νησί, άλλωστε, βρίσκεται ήδη ο καλός τους φίλος Μάνος Μαγιάτης με τον Θέμη Γεωργαντά που πριν λίγες μέρες έπαιξε και μουσική στο bach bar “Bananarama”. Ο Μάνος, μάλιστα, συνομιλώντας με τις διάσημες φίλες του, τους είπε πως τους περιμένει και τους έχει ήδη κρατήσει τις ξαπλώστρες τους.
Δες τις πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές τους:

Aγαπημένες στιγμές της Σίσσυς…

Οι δυο φίλες ξεκίνησαν τις διακοπές τους…

Από το φωτογραφικό φακό της Ρούλας Σταματοπούλου

Οι ξαπλώστρες που κράτησε ο Μάνος Μαγιάτης για τις διάσημες φίλες του…

H Mαρία Κορινθίου με τη Ρούλα Σταματοπούλου, αφού έφτασαν στο νησί

Η εμφάνιση του Θέμη στο Bananarama

Αργότερα η Σίσσυ φωτογράφιζε…

Και σήμερα το πρωί η Μαρία Κορινθίου καλημέρισε…

Read More

And More