Μικρό διάλειμμα από τα προβλήματα για τον Michael Douglas!

Σίγουρα ο γνωστός ηθοποιός Michael Douglas περνά μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά όπως φαίνεται δεν το βάζει κάτω!

Ο ίδιος θέλοντας να κάνει ένα διάλειμμα από τις δύσκολες στιγμές που περνά και να χαλαρώσει για λίγο με την οικογένειά του, αποφάσισε να πάει μια εκδρομή, μέχρι την Disney World, στη Φλόριντα. Μάλιστα, ο 66χρονος ηθοποιός διασκέδασε πολύ με τα παιδιά του και έδειχνε ιδιαίτερα υγιής. Μαζί με την οικογένειά του πόζαρε στο φωτογραφικό φακό, περιστοιχισμένος από τους ήρωες της Disney, που λατρεύουν τα παιδιά του.

Ο γνωστός ηθοποιός φορούσε ένα μπλε polo μπλουζάκι και ήταν ελαφρώς μαυρισμένος, ενώ, η Cathrine Zeta Jones είχε μπει πρισσότερο στο κλίμα των διακοπών τη; και φορούσε ένα καπέλο καουμπόι και μια χρωματιστή tunic. Το ζευγάρι που λίγες μέρες νωρίτερα είχε γιορτάσει την 10η επέτειο του γάμου του, φαίνεται πως χρειαζόταν αυτό το διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τα προσωπικά του προβλήματα.

Παρόλα, αυτά, η κατάσταση της υγείας του έχει αρχίσει να βελτιώνεται και η θεραπεία για τον καρκίνο του φάρυγγα που είχαν διαγνώσει βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Read More

And More