Πίσω στην κορυφή της σελίδας
24.12.2011 | 08:48

Ζέτα Δούκα: "Δεν είμαι ακόμα κορίτσι της παντρειάς"

Ζέτα Δούκα: Δεν είμαι ακόμα κορίτσι της παντρειάς
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Ζέτα Δούκα είναι από τους ανθρώπους που δεν επαναπαύονται ποτέ και δεν σταματούν να δουλεύουν. Μιλώντας στο Down Town αποκάλυψε τα σχέδια της για την νέα χρονιά.

"Να αποφασίσω αν θα παραμείνω στην Ελλάδα πράγμα που το θέλω πολύ... Επίσης να κάνω εκεί τουλάχιστον μια καλή πράξη τη μέρα, αν και σε αυτό με βοηθάει πολύ η ενασχόλησή μου με την "ΑΝΑΣΑ", είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.Η Ζέτα είναι πολύ ωραίες γυναίκες ηθοποιούς και σίγουρα λόγω της αναγνωρισιμότητας της δέχεται συχνά "πειράγματα" από άνδρες. Η ίδια αναφέρθηκε σε αυτό το φλερτ δηλώνοντας: "Το θέμα είναι ότι πολύ σπάνια συναντάς ωραίο φλερτ πια. Ή σε κοιτάζουν για ώρες και δεν σε προσεγγίζουν ή σε προσεγγίζουν και εύχεσαι να έμεναν στο κοίταγμα. "

Πως κρατάει όμως την προσωπική της ζωή μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας; "Η προσωπική μου ζωή μου ανήκει και δεν είμαι υποχρεωμένη να τη μοιραστώ με κανέναν. Το ενδιαφέρον του κόσμου πρέπει να είναι στραμμένο στη δουλειά μου."Η Ζέτα μίλησε όμως και για το γάμο!  "Αν και θεωρώ ότι δεν είμαι ακόμα κορίτσι της παντρειάς, για καλό και για κακό έχω δυο τρία κανάτια στο μπαλκόνι μου", δήλωσε.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10