H Δούκισσα Νομικού είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!

Η Δούκισσα Νομικού ερωτευμένη και πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό το Δημήτρη Θεοδωρίδη. “Ναι, είμαι πολύ ευτυχισμένη και πιστεύω ότι φαίνεται. Το χαμόγελο και τα μάτια μου τα λένε όλα”, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Φαίνεται όμως κι από τα post της στα social media. Πρόσφατα, ανέβασε τον ουρανό με κάποια σύννεφα που έμοιαζαν με καρδιά. “Παντού υπάρχουν καρδιές Ακόμη και στον ουρανό”, σημείωσε η ίδια.


Η νέα της σχέση της έχει δώσει φτερά. Το παραδέχεται κι εκείνη στην ίδια συνέντευξη. “Δεν σου κρύβω ότι έχω υπάρξει και πολύ μεγάλο διάστημα χωρίς να είμαι σε σχέση και πάλι ένιωθα πολύ καλά και πολύ δημιουργική. Δεν με φόβιζε ποτέ να είμαι μόνη. Σίγουρα, όμως, όταν έχεις ένα σωστό άνθρωπο δίπλα σου, που σε νοιάζεται και τον νοιάζεσαι, ολοκληρώνεται το παζλ”, είπε.


Η Δούκισσα απολαμβάνει μία όμορφη καθημερινότητά και μετά το τέλος του Dancing with the stars έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να τον αφιερώσει στους ανθρώπους που αγαπά. Βέβαια, θα της λείψει πολύ το χορευτικό show. ”Θα έλεγα “ναι” στο DWTS ακόμη και αν μιλούσαμε για τον 25ο κύκλο του! Το έχω αγαπήσει, το έχω αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή, το έχω πονέσει, το έχω υπερασπιστεί, το έχω στην καρδιά μου, θα το έχω για πάντα στην καρδιά μου!”, είπε στο TLIFE, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό.

Θυμήσου παρακάτω όλες τις εμφανίσεις της στο Dancing with the stars 5

Read More

And More