Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει ως πρέσβειρα του καλοκαιριού με εντυπωσιακά μαγιό!

Η εποχή της Δούκισσας Νομικού είναι το καλοκαίρι! Φαίνεται, στον τρόπο που μεταμορφώνεται όταν αφήνει πίσω της τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ξεκινάει τις διακοπές της. Η όμορφη παρουσιάστρια κυκλοφορεί αμακιγιάριστη, επιμελώς ατημέλητα μαλλιά και όταν μπορεί ακόμα και ξυπόλυτη. Ανάλαφρη και χαμογελαστή περνά τις μέρες του καλοκαιριού.

Αυτή την αισιοδοξία φαίνεται πως προσπαθεί να διατηρήσει ακόμα και αυτές τις μέρες, που τα πράγματα για την χώρα μας είναι δύσκολα. Αυτή την αισιοδοξία εκπέμπει και μέσα από την πρόσφατη φωτογράφισή της για το εξώφυλλο του περιοδικού Madame Figaro. Η Δούκισσα ποζάρει για το τεύχος Ιουλίου ως πρέσβειρα του καλοκαιριού, σε ένα απόλυτα καλοκαιρινό σκηνικό.

Φορώντας εντυπωσιακά μαγιό, αφήνει για λίγο τον ρόλο της παρουσιάστριας και μπαίνει ξανά σε αυτόν του μοντέλου. Η μοναδική Δούκισσα ξέρει πως να μαγέψει το φακό και αυτό κάνει ποζάροντας στον Θανάση Κρίκη. Το styling επιμελήθηκε η Γιώτα Διονυσοπούλου.

Το make up της ανέλαβε η Χαρά Παπανικολάου, ενώ τα μαλλιά της ο Χρήστος Μπαϊραμπάς. Όλα έχουν ως βασικό ιδέα να φανεί η φυσική ομορφιά της Δούκισσας και η καλοκαιρινή της διάθεση.

Η ίδια άλλωστε φιγουράρει στο εξώφυλλο με τη δήλωση “παράδεισος είναι το ελληνικό καλοκαίρι” και σίγουρα είναι κάτι που πιστεύει πολύ!

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, που πραγματοποιήθηκε σε έναν υπέροχο χώρο στη Γλυφάδα, η Δούκισσα είχε ανεβάσει backstage.

Read More

And More