Δούκισσα Νομικού: “Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα παρουσιάστρια του κόσμου”

Μια τηλεοπτική χρονιά ολοκληρώθηκε και τα συναισθήματα της Δούκισσας Νομικού είναι σίγουρα ανάμεικτα. Η παρουσιάστρια του ANT1 βρέθηκε για τελευταία φορά στο πλατό του “Όλα μπιπ” αφού το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η τελευταία εκπομπή. Αυτό θα είναι και το φινάλε της συγκεκριμένης τηλεοπτικής παρέας καθώς, όπως έχει πει ο ίδιος ο Θέμος Αναστασιάδης, έκλεισε ο κύκλος της.

Η όμορφη Δούκισσα είναι στην εκπομπή τρία συνεχόμενα χρόνια και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί τόσο από τον κόσμο όσο και από τους συμπαρουσιαστές της.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ και δες όλα τα “κορίτσια του Θέμου”

“Η Δούκισσα είναι εκπληκτική και κάνουμε παρέα κι εκτός τηλεόρασης. Είναι καθωσπρέπει και πολύ ζεστός άνθρωπος. Έχει πολύ καλή αγωγή από τους γονείς της και ξέρει να συμπεριφέρεται. Σέβεται, αγαπάει τους ανθρώπους και δεν διεκδικεί πράγματα που δεν της ανήκουν”, είχε πει σε συνέντευξή του στο περιοδικό People ο Βαγγέλης Περρής.

Φέτος, ήταν εκείνη που “βάφτισε” και την εκπομπή επιλέγοντας το “Όλα μπιπ” και ήταν ίσως η καλύτερή της χρονιά συνδυαστικά με όλα όσα έκανε. Ειδικά στο κομμάτι της παρουσίασης το οποίο είναι και ο βασικός επαγγελματικός της στόχος.


Με αφορμή την τελευταία εκπομπή, λοιπόν, η Δούκισσα ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα της αυτή τη σεζόν και περισσότερο τον Θέμο και τον Βαγγέλη της! Δήλωσε μάλιστα πως είναι η πιο “τυχερή γυναίκα παρουσιάστρια”.

Read More

And More