Δούκισσα Νομικού: ”Τελευταία δέχομαι αρκετές προτάσεις γάμου!”

Ποζάρει ξέγνοιαστη και χαμογελαστή για γνωστό περιοδικό. Έτσι όπως είναι το τελευταίο διάστημα και στη ζωή της η Δούκισσα Νομικού. Η όμορφη παρουσιάστρια απολαμβάνει κάθε στιγμή της καθημερινότητάς της και μετά το τέλος του Dancing with the stars έχει περισσότερο χρόνο για να τον αφιερώσει στους αγαπημένους της. Ανάμεσά τους και στο νέο της σύντροφο, Δημήτρη Θεοδωρίδη με τον οποίο δηλώνει πολύ ερωτευμένη. Ακόμα κι αν δεν μιλάει για αυτό φαίνεται στο πρόσωπό της που λάμπει.

Κάτι που οι περισσότερες επιθυμούν διακαώς σε αυτή την ηλικία είναι η ανεξαρτησία τους. Εσύ, παρ’ όλα αυτά, μένεις ακόμα με τους γονείς σου. Πώς κι έτσι;
Ζω με τους γονείς μου ανεξάρτητη και με full service. Πώς να φύγει κανείς όταν ζει κάτω από τέτοιες συνθήκες;

Ίσως να έχεις δίκιο. Αλήθεια, πώς είναι το δωμάτιό σου;

Δεν είναι ροζ, όπως μπορεί να φαντάζονται πολλοί. Ήταν πάντα λευκό και το κρεβάτι μου διπλό είναι διπλό, γιατί μου αρέσει να απλώνομαι.

Πώς αντιμετωπίζεις το κλισέ που λέει ότι οι όμορφες γυναίκες είναι χαζές;

Όπως το είπες, ως κλισέ. Το θεωρώ μια εντελώς ξεπερασμένη προκατάληψη.

Πάντως, εκτός από όμορφη είσαι και πολύ θετική και αισιόδοξη.
Χαίρομαι αν φαίνεται αυτό, γιατί η αισιοδοξία και το χαμόγελο είναι επιλογή στη ζωή μου. Πιστεύω πως “μέρα χωρίς χαμόγελο είναι χαμένη μέρα”.

Υπάρχουν πράγματα που μπορεί να σε βγάλουν εκτός εαυτού;

Η αγένεια, η ειρωνεία, το ψέμα και η κοροϊδία. Νομίζω πως είμαι πάντα ευγενής και ειλικρινής, και απαιτώ το ίδιο κι αυτό από τους άλλους.

Με το σώμα σου τι σχέση έχεις; Υπάρχει κάτι που δεν σου αρέσει σ’ αυτό;
Το αγαπώ και πιστεύω ότι αυτή τη σχέση πρέπει να έχει κάθε γυναίκα με το δικό της σώμα. Καλό είναι να κρατάμε μακριά τις ανασφάλειες, γιατί το τέλειο δεν υπάρχει, ενώ όσο μεγαλώνουμε, το σώμα μας αλλάζει. Προσωπικά, το μόνο που επιδιώκω είναι να έχω ένα όμορφο σώμα, αλλά πάνω απ’ όλα υγιές σώμα.

Τι κάνεις για να το πετύχεις αυτό;
Φροντίζω, όσο μπορώ, να ακολουθώ μια ισορροπημένη διατροφή αλλά και να γυμνάζομαι τακτικά.

Κάνεις γουρουνιές;
με το φαγητό, όχι. Με το παγωτό όμως δεν φαντάζεσαι το γίνεται.

Μοιράζεσαι συχνά την καθημερινότητά σου με στα social media. Έχεις δεχτεί ποτέ περίεργα σχόλια από τους χιλιάδες followers σου;
Τελευταία δέχομαι αρκετές προτάσεις γάμου!

Αλήθεια, πώς φαντάζεσαι τον δικό σου γάμο;
Σαν ένα ξέφρενο πάρτι.

Διάβασε περισσότερα στο Cosmopolitan που κυκλοφορεί

Read More

And More