Δ. Νομικού: Απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της κάνοντας βόλτες!

Ο ελεύθερος χρόνος της Δούκισσας Νομικού μετά την ολοκλήρωση του Dancing with the stars είναι περισσότερος. Παρόλο που η όμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιός δεν σταματά να εργάζεται, καθώς συμμετέχει στην εκπομπή “Όλα τρέλα” αλλά και στην θεατρική παράσταση “Τρωικός πόλεμος”, αφιερώνει πλέον κάποιες ώρες της ημέρας μόνο στον εαυτό της και στα αγαπημένα της πρόσωπα.

/

Έχει την ευκαιρία να απολαύσει όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές μέσα στην καθημερινότητά της, χαλαρές βόλτες στην ηλιόλουστη Γλυφάδα και εξορμήσεις στην θάλασσα που τόσο αγαπάει! Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει στην σελίδα της στο instagram να ανεβάζει φωτογραφίες από τοπία με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

/

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε στα Νότια Προάστια με casual look και πολύ καλή διάθεση. Άλλωστε το χαμόγελο δεν λείπει ποτέ από το πρόσωπό της ακόμα και στις δύσκολες φάσεις της ζωής της.

/

Ελαφρώς μακιγιαρισμένη και με επιμελώς ατημέλητα μαλλιά, έτσι όπως της αρέσει να είναι όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, απόλαυσε τον μοναχικό της περίπατο στην αγαπημένη της περιοχή. Και είναι οι μοναδικές στιγμές που της αρέσει να είναι μόνη της.

/

Η Δούκισσα μένει στο ίδιο σπίτι με τους γονείς της και τον αγαπημένο της αδελφό Νικήτα και δηλώνει ότι δεν έχει νιώσει την ανάγκη να απομακρυνθεί από την οικογενειακή εστία. “Μου αρέσει που ζω μαζί τους, είμαι πολύ της οικογένειας, αφενός γιατί φοβάμαι, δεν μου αρέσει η μοναξιά. Αφετέρου δεν έχω νιώσει ποτέ την καταπίεση, το σπίτι μας είναι έτσι διαμορφωμένο που ο καθένας έχει το χώρο του”, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Read More

And More