Δούκισσα Νομικού: ”Αρχίζω και απολαμβάνω το ότι είμαι μόνη μου”

Ο χειμώνας που πέρασε ήταν γεμάτος για την Δούκισσα Νομικού. Ανέλαβε τα ηνία του “Dancing With the Stars”, η παρουσία της κέρδισε της εντυπώσεις για ακόμη μία χρονιά στο “ΟΛΑ”, πήρε μέρος σε δύο κινηματογραφικές ταινίες του Νίκου Παναγιωτόπουλου, σε μία θεατρική παράσταση στο Παλλάς, απέδειξε στο Μadwalk ότι μπορεί να είναι «σέξι» ενώ τραγουδάει και χορεύει και έκανε πολλά ακόμα! Ανάμεσά τους και η φωτογράφιση για τα 4α γενέθλια του TLIFE. Δες εδώ! Λίγο πριν φύγει όμως για τις καλοκαιρινές της διακοπές πόζαρε στα ντυμένη στα λευκά και μίλησε για όλα στο περιοδικό Celebrity και τον Ηλία Παυλόπουλο.

Έχεις γίνει πιο επιλεκτική στις συνεργασίες σου από παλαιότερα;
Από την αρχή ήμουν επιλεκτική. Θυμάμαι τον πατέρα μου να μου λέει πως με τα «όχι» χτίζονται οι καριέρες. Και θυμάμαι πως όταν ξεκινούσα είχα αρνηθεί μεγάλες δουλειές –όπως και τηλεοπτικές προτάσεις– γιατί θεωρούσα πως δεν ήταν αυτό ακριβώς που ήθελα να κάνω και η στιγμή που έπρεπε να το κάνω.

Έχεις κάποιες προτάσεις για τη νέα σεζόν από την τηλεόραση;
Βρίσκομαι σε φάση συζητήσεων και θα μάθετε τα σχέδιά μου μόλις οριστικοποιηθούν. Το μόνο που μπορώ να σας αποκαλύψω είναι πως έχω συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας για ακόμα ένα χρόνο με τον Αnt1.

Μια όμορφη και διάσημη γυναίκα έχει εύλογα και πολλούς θαυμαστές. Σου έχει τύχει, όμως, να έχεις κάποιους τόσο φανατικούς που να φτάσουν στα όρια του stalking; Πώς τους αντιμετώπισες;
Ναι, έχει τύχει και ομολογώ πως όσο κολακευτικό ήταν στην αρχή, τόσο τρομακτικό έγινε στο τέλος. Για καλή μου τύχη, δεν χρειάστηκε να λάβω σοβαρά μέτρα, γιατί μετά από λίγο καιρό ηρέμησε η κατάσταση.

Υπάρχουν φίλοι / ες σου που θα μπορούσαν να αποδείξουν ότι δεν είσαι τελικά η τέλεια Μπάρμπι, αλλά μια γυναίκα με μια ευρεία γκάμα αντιδράσεων και διαθέσεων;
Δεν είμαι μια «τέλεια Μπάρμπι». Αυτά είναι τίτλοι για τα ΜΜΕ. Δεν χρειάζονται οι φίλοι μου για να το πουν, σ’ το λέω εγώ. Δεν είμαι. Το ότι προτιμώ στην τηλεόραση να κρατώ χαμηλούς τόνους και να είμαι διακριτική δεν σημαίνει πως δεν θυμώνω ή πως δεν νευριάζω. Μάλιστα, μου κάνει εντύπωση που πολλοί μου καταλογίζουν πως είμαι υπερβολικά χαμηλών τόνων και ότι δεν προκαλώ με τις δηλώσεις μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί περιμένουν από μένα να γίνω μέρος μιας ίντριγκας. Δεν το έχω κάνει ποτέ, γιατί να το κάνω τώρα; Ο κόσμος, ειδικά αυτή την εποχή, έχει ανάγκη από αισιοδοξία και χαμόγελα πιο πολύ από ποτέ. Δεν είμαι της αντίδρασης, είμαι της δράσης. Και εμείς κάνουμε μια δουλειά για τον κόσμο, όχι για να λύνουμε προσωπικά θέματα στον αέρα μιας εκπομπής ή σε μία συνέντευξη.

Ξέρω ότι είσαι σχεσάκιας. Ότι δεν σου αρέσουν οι εφήμερες επαφές. Αλήθεια, όταν ξεκινάς μια σχέσησου, εύχεσαι να κρατήσει για πάντα; Εύχεσαι να φτάσει στο γάμο, στα παιδιά και, και, και…
Ήμουν σχεσάκιας. Τον τελευταίο ένα χρόνο που είμαι μόνη μου, αρχίζω και το απολαμβάνω πολύ. Μπαίνω δύσκολα σε σχέση, πρέπει να νιώσω εμπιστοσύνη και πρέπει ο άλλος να έχει υπομονή και επιμονή μαζί μου. Αν καταφέρει όμως και με κερδίσει, τότε παραδίνομαι! Στην αρχή μια σχέσης, όχι, δεν κάνω μακροχρόνια σχέδια, το μόνο που σκέφτομαι είναι πότε θα τον ξαναδώ!

Είσαι φουλ ερωτευμένη όταν κάνεις κάποια σχέση ή χτίζεις τα συναισθήματά σου σταδιακά, με δεδομένο ότι έλκεσαι εξαρχής από τον άλλον;
Ναι, θέλω να είμαι ερωτευμένη, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να είμαι με κάποιον. Για παρέα έχω και τους φίλους μου.

Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχεις κάνει για χάρη του έρωτα;

Να τον ερωτευτώ μέχρι εκεί που δεν πάει! Ο έρωτας είναι από μόνος του τρελός.

Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί

Read More

And More