Ελ. Παπαβασιλείου: Δες καρέ καρέ την μεταμόρφωσή της σε γάτα του θρυλικού μιούζικαλ Cats!

Η Έλενα Παπαβασιλείου φόρεσε ολόσωμη φόρμα, βάφτηκε και μεταμορφώθηκε σε… γάτα! Η όμορφη παρουσιάστρια έγινε αγνώριστη για την εκπομπή Μίλα στην οποία βρέθηκε σήμερα καλεσμένη και εμπνεύστηκε για την μεταμόρφωσή της αυτή από το θρυλικό μιούζικαλ Cats.

Την πιο εκρηκτική συνάντηση μουσικής, χορού, τραγουδιού και ποίησης στην ιστορία του μιούζικαλ.

Η ίδια ένιωσε για λίγο την μαγεία των πρωταγωνιστών του μπαίνοντας σε αυτό το ρόλο και μίλησε μάλιστα για την εμπειρία της στην Τατιάνα.


Το TLIFE σου εξασφάλισε backstage υλικό από την μεταμόρφωση της Έλενα η οποία ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτή την αλλαγή και πόζαρε χαμογελαστή αλλά και με νιαζιάρικο ύφος στον φωτογραφικό φακό της Βικτώρια Λόλη…

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η δημιουργία του κορυφαίου συνθέτη Andrew Lloyd Weber CATS που εδώ και 30 χρόνια έχει σπάσει κάθε ρεκόρ σε όλο τον κόσμο συνεχίζει για λίγες ακόμα παραστάσεις στο θέατρο Badminton στην Αθήνα.

Δες καρέ καρέ την μεταμόρφωση της Έλενας!


Το Cats από την πρεμιέρα του το 1981 ως σήμερα, αποθεώθηκε από 50.000.000 θεατές σε 26 χώρες και 300 πόλεις σε όλον τον κόσμο.


Πρωτοπαρουσιάστηκε στο West End του Λονδίνου, όπου και παιζόταν ασταμάτητα επί 21 χρόνια!

Το 1982 μεταφέρθηκε στο Broadway και συνέχισε με αμείωτη επιτυχία για 18 χρόνια, ως το 2000.


Η παράσταση έχει αποσπάσει δύο βραβεία Laurence Olivier και δύο βραβεία Grammy, ενώ το περίφημο τραγούδι Memory, έχει ηχογραφηθεί από τους σπουδαιότερους ερμηνευτές του 20ού αιώνα!


Στην ασύλληπτη επιτυχία του, πέρα από την εμπνευσμένη καθοδήγηση του σπουδαίου σκηνοθέτη (καλλιτεχνικού διευθυντή της Royal Shakespeare Company και του Royal National Theater) Trevor Nunn, συνέβαλαν και οι πρωτοποριακές, γεμάτες δυναμισμό χορογραφίες της Gillian Lynne, η οποία τιμήθηκε γι’ αυτή τη δουλειά της με το βραβείο Laurence Olivier –την αντίστοιχη βρετανική διάκριση του Tony.

Κλείσε τώρα τα εισιτήριά σου για την παράσταση CATS με ένα κλικ!

Read More

And More