Ελένη Φουρέιρα: Έτσι διατηρεί την άψογη σιλουέτα της – Οι καλύτερες εμφανίσεις με μαγιό!

Η πρόσφατη εξόρμηση της Ελένης Φουρέιρα στην παραλία μας έκανε να τη ζηλέψουμε! Το καλογυμνασμένο και σέξι κορμί της τράβηξε πάνω του τα φωτογραφικά φλας και την προσοχή του ανδρικού πληθυσμού. Και τη δική μας φυσικά που τρέξαμε να ψάξουμε πώς κατάφερε να έχει αυτό το σώμα! Σίγουρα όχι τυχαία…

Η Ελένη μας παρουσίασε πρόσφατα τη γυναίκα που την έχει “λιώσει” στη γυμναστική! Η προπονήτριά της, Αφροδίτη Σκαφιδα έχει κάνει 8 φορές πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επι κοντώ και δεν δείχνει κανένα έλεος στο πρόγραμμα της τραγουδίστριας.


Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την Ελένη να ιδρώνει στο στίβο ή το γυμναστήριο. Άλλωστε ξεκίνησε τη χρονιά με στόχους!


Το σώμα της βρίσκεται στην καλύτερη φυσική κατάσταση από ποτέ! Δεν έχει αναγκαστεί σε καμία περίοδο της ζωής της να ακολουθήσει κάποιο αυστηρό πρόγραμμα διατροφής καθώς δεν αντιμετώπισε ποτέ πρόβλημα με το βάρος της αλλά πάντα φρόντιζε τη σιλουέτα της. Ειδικά λίγο πριν από τις εμφανίσεις της!

Κάνοντας μια αναδρομή στα περασμένα της καλοκαίρια, καταλήξαμε σε αυτό ακριβώς το συμπέρασμα! Η Ελένη Φουρέιρα ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη…

Read More

And More