Ελένη Φουρέιρα: Η φωτογραφία που ανέβασε με τον σύντροφό της μετά τη νίκη της Εθνικής

Η Ελένη Φουρέιρα φαίνεται πως έφερε γούρι στον αγαπημένο της Γιώργο Σαμαρά. Η Εθνική Ελλάδος σημείωσε μία ιστορική νίκη χθες εναντίον της Ακτής Ελεφαντοστού που της χάρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. Το γκολ που έφερε την Ελλάδα στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου το έβαλε ο σύντροφος της τραγουδίστριας. Φυσικά, η Ελένη έγραψε στα social media πόσο περήφανη είναι για την Εθνική αλλά και για τον σύντροφό της.

Στον λογαριασμό της στο instagram ανέβασε μία φωτογραφία με τον ποδοσφαιριστή λίγο μετά το γκολ όπου σχηματίζει καρδούλα με τα χέρια του. Φαίνεται πως είναι η δική του απάντηση στην selfie της Ελένης που του έστειλε πριν τον αγώνα.

Η τραγουδίστρια έκανε αυτή την αποκάλυψη λίγο πριν από την sexy εμφάνισή της στα Mad Video Music Awards. “Εννοείται πως θα με δει. Ξέρει ακριβώς τι φοράω. Εννοείται ότι του έστειλα selfie για να πάρει δυνάμεις”, είπε. Δες εδώ την εμφάνισή της!


Το στιγμιότυπο που ανέβασε η τραγουδίστρια, από άλλη γωνία

Φυσικά, τα σχόλια στο twitter πήραν φωτιά και δεν ήταν λίγα αυτά που αναφέρονταν στον γούρι που έφερε η selfie της Ελένης στον Γιώργο Σαμαρά ενώ δεν σταμάτησε να δέχεται συγχαρητήρια από φίλους και γνωστούς!

Read More

And More