Ελ. Χατζίδου: Η αναπάντεχη περιπέτεια υγείας και η ερωτική εξομολόγηση από γυναίκα συνάδελφό της!

Η Ελένη Χατζίδου μιλάει το περιοδικό ΕΓΩ! Weekly και τον Γιάννη Βίτσα για την αναπάντεχη περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε τον Δεκέμβρη, για όσους την πλήγωσαν, την ερωτική εξομολόγηση που δέχτηκε από συνάδελφό της και το βιβλίο που έγραψε και της αφιέρωσε, η απώλεια της θείας της, το όνειρό της για οικογένεια και τη συνεργασία της με τον Φοίβο.



Για την κρίση πανικού που έπαθε πάνω στην πίστα

Νόμιζα ότι θα πεθάνω. Αισθάνθηκα πόνο στο στήθος. Μου κόπηκε η ανάσα. Ένιωσα μούδιασμα στα δάχτυλα. Είχαν παγώσει τα χέρια μου. Πίστευα ότι θα πάθω ανακοπή. Αναγκάστηκα να διακόψω το πρόγραμμά μου. Προσπαθούσα να τραγουδήσω και η φωνή μου δεν έβγαινε. Έκανα νόημα στην ορχήστρα να σταματήσει. Ζήτησα συγνώμη από τον κόσμο, λέγοντας ότι δεν θα μπορούσα να συνεχίσω γιατί δεν ήμουν καλά…

Για την ερωτική εξομολόγηση από γυναίκα συνάδελφό της
Μου είχε γράψει γράμματα, αλλά και ένα βιβλίο που σκοπεύει να το εκδώσει κάποια στιγμή. Στο σπίτι μου έχω ακόμη το πρωτότυπο αντίτυπο. Δουλεύαμε μαζί. Στην αρχή φυσικά δεν είχα καταλάβει τι συνέβαινε. Κάναμε παρέα. Έπειτα άρχισα να αισθάνομαι ένα έντονο “μαρκάρισμα” από πλευράς της. Αρχικά με ενόχλησε, γιατί δεν αισθάνομαι άνετα με την απότομη οικειότητα. Ένιωσα πίεση. Θέλω πρώτα να γνωρίσω αρκετά τον άλλο για να αρχίσω να κάνω κολλητή παρέα μαζί του. Έπειτα από ένα χρόνο μου εξομολογήθηκε τα συναισθήματά της. Βέβαια στη διάρκεια των πρώτων μηνών είχα αρχίσει να αντιλαμβάνομαι τι συνέβαινε. Δεν της ανέφερα τίποτα γιατί δεν ήθελα να αισθανθεί άσχημα. Ένιωθα πράγματα στον αέρα. Κάποια στιγμή και ενώ δουλεύαμε σε ένα μαγαζί, είχε πιει πολύ και μου είπε “Θέλω να σου πω κάτι”. Της απάντησα “Μην το κάνεις. Ξέρω γιατί θέλεις να μου μιλήσεις. Έχω καταλάβει”…

Για την αντίδρασή της απέναντι σε αυτό τον έρωτα
Δεν θα μπορούσα ποτέ να συνάψω ερωτική σχέση με γυναίκα. Της το ξεκαθάρισα “Ξέχασέ το. Μην τρέφεις ελπίδες… Ξεπέρασέ το». Μία φορά επίσης, που ήμασταν έξω και προσπάθησε να με φιλήσει, την προειδοποίησα “Κόβουμαι την παρέα μας” και άρχισε να κλαίει.

Για τα όνειρά της για οικογένεια
Το θέλω πολύ. Προβληματίζομαι μήπως το αργώ και ίσως θα έπρεπε να το βάλω σε πρόγραμμα. Αλλά τελικά τέτοια θέματα δεν προγραμματίζονται. Άργησα να κάνω καριέρα. Το παλεύω χρόνια. Δεν είμαι “ουρανοκατέβατ稔 στο χώρο. Τραγουδάω δέκα χρόνια. Προσπάθησα δυο φορές μπαίνοντας σε ριάλιτι και χαίρομαι πολύ ανθρώπους που κυνηγούν το όνειρό τους.

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! Weekly που κυκλοφορεί

Read More

And More