Ελεονώρα Μελέτη: Ανεβάζει selfie από το κρεβάτι και γράφει τον πόνο που νιώθει!

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν κατάφερε να είναι ούτε σήμερα στο τιμόνι της εκπομπής της στο Star. Η παρουσιάστρια της “Μεσημεριανής Μελέτης” αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας το οποίο την αναγκάζει να βρίσκεται στο κρεβάτι της!

Παρόλο που σήμερα έφτασε μέχρι το κανάλι δεν εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό αέρα και η Κλεοπάτρα Πατλάκη, που έχει πάρει προσωρινά την θέση της, εξήγησε το λόγο. Δες το βίντεο!

Λίγες ώρες αργότερα ωστόσο η Ελεονώρα ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram την παρακάτω φωτογραφία.

Και επηρεασμένη από τους ρυθμούς της Eurovision στους οποίους κινείται η επικαιρότητα αυτή την εβδομάδα, έγραψε στη λεζάντα: ”Κάτω η δικτατορία των σέξυ selfies!!! Στουμπώσαμε από ωραίες γκόμενες πια! Ζήτω το μούσι! #variemai#stokrevati# ”

Την ίδια ώρα, τόνισε μέσα από το blog της: “Αύριο όμως, είμαι αποφασισμένη, θα τα πούμε από κοντά, γιατί πολύ απλά, ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη!”

/

Η Ελεονώρα επιλέγει πολύ συχνά να εκφράσει τα συναισθήματά της γραπτώς. Ανάμεσα σε άλλα έγραψε:

Πέμπτη μέρα στο κρεβάτι.

Στα όρια μου.

Έχω ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Αύριο θα σηκωθώ.

Και σήμερα σηκώθηκα. Πήγα μία βόλτα μέχρι το κανάλι, αλλά δεν τα κατάφερα να βγω στον αέρα. Τελευταία αγαπιέμαι με τα πατώματα.

Καθόλου δεν μου αρέσει η πρόταση «δεν τα κατάφερα».

Αύριο θα τα καταφέρω.

Μου τη δίνει που αρρωσταίνω.

Γιατί αρρωσταίνω δημόσια, που σημαίνει πως δίνω δικαιώματα και αυτό με κάνει να νιώθω ενοχές, γιατί όταν αρρωσταίνω δεν θέλω να το ξέρει κανείς.

Με κάνει και νιώθω ανύμπορη και να λυπάμαι τον εαυτό μου. Στα μάτια μου θέλω να είμαι μόνο σκυλί.

Πόσο θα ήθελα να θέλω να είμαι και σκύλα. Θέλω δουλειά.

Τα τελευταία 5 χρόνια δεν με λες και περδίκι έτσι;

Μέχρι τα 30 δεν είχα αρρωστήσει ποτέ. Ποτέ!

Ακόμα και σαν παιδί, έτριβα θερμόμετρο όπως η Αλίκη στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο», μήπως και γλιτώσω καμία μέρα από το σχολείο.

Εκεί ανακάλυπτα και το ταλέντο μου στην υποκριτική. Έτριβα θερμόμετρο και έμενα κρεβάτι βλέποντας «Ρόδα τσάντα και Κοπάνα», και βίντεο κλιπ στο MTV. (Μαμά συγγνώμη που το μαθαίνεις έτσι, αλλά ήμουν γερή κράση η άτιμη.)

Αυτή η κράση κράσαρε. Εκεί γύρω στα 30. Κάποιοι ίσως τα θυμάστε.

2008 με Β -αιμολυτικό στρεπτόκοκκο, και μπες βγες στα νοσοκομεία για κάνα χρόνο… Τότε που λέγανε ότι το κάνω επίτηδες για να φύγω βελούδινα από τον Πρωινό Καφέ…

Μετά πάλι στα 33 ένα χειρουργείο έτσι για τη ρουτίνα. Γυναικολογικής φύσης. Μία καισσαρική τομούλα, αλλά στις 2 μέρες ήμουν πίσω… Ήταν τότε που λέγανε ότι θέλω να κάνω παιδί … Βέεεεεεεεβαια, ήταν τέεεεετοια η κάψα μου, που πήγα να δω αν είναι όλα στη θέση τους. Τελικά ήταν. Για παιδί ούτε λόγος. Για πολύ ακόμα.

Και τώρα αυτό. Μέση. Χρόνιο πρόβλημα. Εκ γεννετής. Κοινώς κατασκευαστικό. Είμαι και κάποιας ηλικάς έχει λήξει και η εγγύηση. Για απόσυρση ούτε λόγος….”

Read More

And More