Έμη Λιβανίου: Μιλάει για τη νέα της σχέση μετά το διαζύγιο

Αποστασιοποιήθηκε από τη δημόσια ζωή και έχει καναβρεί τις ισορροπίες της η Έμη Λιβανίου. Η δημοσιογράφος μιλάει στο περιοδικό “ΕΓΩ! Weekly” και τον Γιάννη Βίτσα για την προσωπική της ζωή, το διαζύγιό της με τον Αντώνη Λιβάνιο, αλλά και τη φημολογούμενη κόντρα με τον Σταμάτη Μαλέλη.

Για το διαζύγιό της

Σίγουρα δεν ήταν βελούδινο. Ένα διαζύγιο είναι πάντα δύσκολο. Αλλάζει η ζωή σου. Βρήκα τις ισορροπίες μου όμως και είμαι πολύ χαρούμενη.

Για τη νέα της σχέση
Είμαι σε μία σχέση και αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη. Ο σύντροφός μου δεν είναι από το χώρο. Φυσικά το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου παραμένουν τα παιδιά μου. Ο γιος μου θα γίνει σε λίγο καιρό δεκατεσσάρων. Έχει 1,87μ. Ύψος. Είμαστε πολύ αγαπημένοι. Το ίδιο και με την Αλεξάνδρα μου. Μπαίνει στα 12 πια. Είναι ένα υπέροχο κορίτσι.
/

Για την “διαμάχη” με τον πρώην σύζυγό της

Ανακοίνωσα το διαζύγιό μου τέσσερα χρόνια μετά το χωρισμό. Είχαν όλα τελειώσει. Με τον Αντώνη χωρίσαμε πριν από μια πενταετία. Και ο λόγος που ένιωσα την ανάγκη να το δημοσιοποιήσω είναι γιατί ο κόσμος με ήξερε παντρεμένη. Η τηλεόραση ήρθε μετά το γάμο μου. Αισθάνθηκα ότι είχα μια υποχρέωση απέναντι στο κοινό να πω ότι έχω χωρίσει, αλλιώς δε θα το έκανα.

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! Weekly που κυκλοφορεί

Read More

And More