Ευγενία Μανωλίδου: Επιβεβαιώνει για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη της και αποκαλύπτει το φύλο του μωρού!

Η τέταρτη εγκυμοσύνη της Ευγενίας Μανωλίδου είναι γεγονός! Η γνωστή μαέστρος επιβεβαίωσε τις φήμες που φούντωναν ολοένα και περισσότερο το τελευταίο διάστημα. Σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Μάλιστα, μίλησε πρώτη φορά για τα συναισθήματα, τους φόβους, τη δημοσιότητα αλλά και την αντίδραση της οικογένειάς της όταν το έμαθαν. Ακόμα, αποκάλυψε και το φύλο του μωρού. Όλα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

“Περιμένω αγόρι. Δεν με αφήνουν να ηρεμήσω”, αστειεύτηκε η Ευγενία η οποία ξεκαθάρισε πως ένα τέταρτο παιδί ήταν στα σχέδιά τους, όχι όμως στα άμεσα. “Προέκυψε και το αφήσαμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι΄ αυτό”, είπε.

Φυσικά, αυτός που έμαθε πρώτος για το μωρό ήταν ο σύζυγός της και Υπουργός Υγείας. “Πρώτα το είπα στον Άδωνι κι αυτός είναι πολύ ευτυχισμένος αλλά και αγχωμένος. Στα παιδιά το είπα πολύ αργότερα. Φοβόμουν. Τα δυο μεγάλα παιδιά το διάβαζαν στα περιοδικά και τη ρωτούσαν κι εκείνη τους έλεγε μην ακούτε δημοσιεύματα είναι αλλά παρόλα αυτά όταν τους το ανακοίνωσε χάρηκαν πολύ ενώ στον μικρό Περσέα το αποκάλυψε πολύ πρόσφατα.

Read More

And More