Ευαγγελία Αραβανή: «Ο Ηλίας θα γίνει καταπληκτικός μπαμπάς»

Aρραβωνιάστηκε με τον Ηλία Βρετό; Έχουν ορίσει ημερομηνία γάμου; Πώς θα αντιδρούσε αν της ζητούσε να γυρίσουν sex tape; Γιατί δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όταν βρέθηκαν στο ίδιο εστιατόριο; Η Ευαγγελία Αραβανή εξηγεί στο Down Town Κύπρου και τον Γιάννη Πουλόπουλο γιατί αισθάνεται άτυχη με την τηλεόραση και γιατί θα δυσκολευτεί πολύ να διαλέξει νυφικό.

Παρόλο που είσαι μία πανέμορφη κοπέλα, με επικοινωνιακό χάρισμα και ταλέντο στην παρουσίαση, δεν έχεις καταφέρει ακόμα να κάνεις το μεγάλο «μπαμ» στην τηλεόραση. Τι πιστεύεις ότι φταίει γι’ αυτό;
Το έχω ακούσει πολλές φορές αυτό το πράγμα – και δεν αναφέρομαι μόνο στον κόσμο που μπορεί να λέει κάτι και από ευγένεια, αλλά και σε ανθρώπους του χώρου. Κι εγώ η ίδια έχω σκεφτεί ότι θα μπορούσα να έχω κάνει περισσότερα πράγματα στην τηλεόραση, αλλά θεωρώ ότι ήμουν λίγο άτυχη. Πάντως, από τον Μάιο, ξεκινάει στο Mega, ένα καινούριο show που θα αναζητά τον καλύτερο golden barista, το οποίο θα παρουσιάζω.

Πόση δόση αλήθειας κρύβουν τα δημοσιεύματα που σας ήθελαν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να συναντηθήκατε σε ένα εστιατόριο -στο οποίο ήταν και η Ναταλία Γερμανού- και να μην ανταλλάξατε ούτε κουβέντα;
Η αλήθεια είναι ότι συναντήθηκα μόνο με τη Ναταλία, με την οποία χαιρετηθήκαμε, και έμαθα εκ των υστέρων πώς όταν έφυγα ήρθε στο εστιατόριο και η Κωνσταντίνα. Δεν έτυχε δηλαδή να συμπέσουμε την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο. Δεν πέσαμε μούρη με μούρη και η μία να γύρισε την πλάτη στην άλλη!

Έχεις πει σε συνέντευξή σου ότι ο Ηλίας Βρεττός είναι το άλλο σου μισό. Εσένα σου έχει πει ποτέ κάτι ανάλογο;
Δεν θυμάμαι να μου έχει πει τη συγκεκριμένη φράση, αλλά κάποια πράγματα τα φανερώνουν οι πράξεις του άλλου. Ο Ηλίας μού δείχνει, σε καθημερινή βάση, ότι αντιμετωπίζει αυτή τη σχέση σοβαρά! Είναι ωραίο, όταν περάσει η πρώτη φούρια του έρωτα, να σου αποδεικνύει ο άλλος ότι του αρέσει που μοιράζεται τη ζωή του μαζί σου.

Τι σε έκανε να πιστέψεις ότι είναι το έτερόν σου ήμισυ;
Το ότι ταιριάζουμε τόσο πολύ στην καθημερινότητά μας. Είμαστε μαζί σχεδόν ενάμισι χρόνο και δεν έχουμε τσακωθεί ούτε μία φορά!

Πότε ήταν η τελευταία φορά που σε συγκίνησε με την συμπεριφορά του;

Πριν από μερικές εβδομάδες που είχε τύχει να λείψει μερικές μέρες, γιατί είχε κάποιες εμφανίσεις, και με αιφνιδίασε στέλνοντας μου ένα sms όπου μου έγραφε όμορφες κουβέντες. Είναι πολύ συγκινητικό να σου εκφράζει κάποιος με αυτό τον τρόπο την αγάπη του, πολύ περισσότερο δε όταν δεν το περιμένεις.

Ο Ηλίας αποκάλυψε πρόσφατα ότι στο παρελθόν έχει γυρίσει sex tape με τη σύντροφό του. Πώς θα αντιδρούσες αν σου ζητούσε κάτι τέτοιο;
Νομίζω ότι θα γελούσα. Δεν ξέρω τι μόδα είναι αυτή με τα sex tapes και δεν είμαι κατά αυτών που επιλέγουν να το κάνουν, αλλά το θεωρώ περιττό.

Υπάρχει δόση αλήθειας στις φήμες που σας ήθελαν να έχετε αρραβωνιαστεί και να σου έχει κάνει πρόταση γάμου;
Όχι. Αν είχαμε αποφασίσει να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας, δεν θα είχαμε λόγο να το κρύψουμε. Ακούω κι εγώ διάφορους που λένε ότι το καλοκαίρι θα παντρευτούμε, αλλά δεν ισχύει, εκτός αν θέλουν να ορίσουν εκείνοι ημερομηνία γάμου για εμάς (γελάει).



Αισθάνεσαι έτοιμη να παντρευτείς και να κάνεις οικογένεια;

Θέλω να παντρευτώ και να κάνω τη δική μου οικογένεια, αλλά θα γίνει όταν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Ο Ηλίας σού έχει δημιουργήσει την επιθυμία να γίνεις μητέρα;
Πιστεύω ότι ο Ηλίας θα γίνει ένας καταπληκτικός μπαμπάς, οπότε είναι λογικό να βγάζει αυτή την επιθυμία σε κάθε γυναίκα. Κι αυτό το λέω επειδή γνωρίζω τους γονείς του και βλέπω ότι έχει μεγαλώσει με αρχές, τις οποίες θα ήθελε να μεταδώσει στο παιδί του.

Πώς φαντάζεσαι τον γάμο σου;
Επειδή έχω φορέσει άπειρα νυφικά στη ζωή μου, δεν έχω σκεφτεί ποτέ τι θα ήθελα να φορέσω στο γάμο μου. Μάλλον, θα δυσκολευθώ να επιλέξω νυφικό. Είμαι λίγο μπερδεμένη. Από τη μία θα ήθελα να κάνω έναν παραδοσιακό γάμο και, από την άλλη, σκέφτομαι ότι θα ήταν καλύτερο να παντρευτώ χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες.

Διάβασε περισσότερα στο Down Town Κύπρου που κυκλοφορεί

Read More

And More