Φαίη Σκορδά: ”Το καλοκαίρι των ονείρων μου το ζω ήδη και περιλαμβάνει τους άντρες της ζωής μου!”

Ένα καλοκαίρι γεμάτο παιδικά χαμόγελα, βουτιές στη θάλασσα και ατελείωτες ώρες με παιχνίδι περνά η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ANT1 περνά το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της με το σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα και δυο τους παιδιά, Γιάννη και Δημήτρη στην Τήνο. Το κυκλαδίτικο νησί το έχει αγαπήσει όλη η οικογένεια και μάλιστα το ζευγάρι συχνά μοιράζεται στα social media φωτογραφίες αλλά και βίντεο από τις ομορφιές του τόπου.

Αν ρωτήσεις λοιπόν τη Φαίη πώς φαντάζεται το ιδανικό καλοκαίρι θα σου περιγράψει ακριβώς αυτό. Αυτό απάντησε και στο κυπριακό περιοδικό Down Town όταν την ρώτησαν για το καλοκαίρι των ονείρων της. “Το καλοκαίρι των ονείρων μου είναι αυτό που ήδη ζω. Και περιλαμβάνει τους άντρες της ζωής μου, θάλασσα, χαλαρές στιγμές και φυσικά παγωτά με γεύση -κατά προτίμηση- σοκολάτα”, είπε.

Και συνέχισε: “Μου αρέσει πάρα πολύ το καλοκαίρι να παίζω με τον Γιάννη στην παραλία, ενώ απολαμβάνω να περιποιούμαι τον εαυτό μου βάζοντας συνέχεια όλων των ειδών τα λάδια και τις κρέμες που ήδη έχω διαλέξει απ’ το χειμώνα, μέσα από την εκπομπή (γελάει).”

Το καλοκαίρι για την Φαίη σημαίνει ξεγνοιασιά! Αλλά δεν ξεχνά να περιποιείται και τον εαυτό της και φυσικά να γυμνάζεται για να διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα της. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι τέλειες αναλογίες της έχουν γίνει αντικείμενο σχολιασμού και θαυμασμού στα social media αλλά και στις παραλίες που έκανε τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις!

“Φέτος, το καλοκαίρι μου γίνεται ακόμη πιο όμορφο αφού, αυτό που απολαμβάνω ιδιαίτερα πια, είναι το να κάνω γυμναστική μέσα στο νερό, στη θάλασσα, μαζί με τα παιδιά – ακόμη και να τρέχεις συνέχεια πίσω από τα παιδιά λέγεται “γυμναστική”. Το λούσιμο μετά στην μπανιέρα, μαζί με τους άντρες μου, είναι απόλαυση: μπαίνουμε μέσα στο νερό, η ζέστη είναι ήδη αφόρητη, και αρχίζω να λούζω πρώτα τον έναν και μετά τον δεύτερο. Είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζουμε όλοι μαζί! Και γελάμε πολύ! Είναι ωραίο να μη σε πιέζει ο χρόνος…”, συνέχισε η παρουσιάστρια στο Down Town Κύπρου.

Δες κάποιες ακόμα καλοκαιρινές στιγμές της Φαίης με τα παιδιά της στην Τήνο

Read More

And More