Φαίη Σκορδά: Μακάρι να έρθει και μια τρίτη εγκυμοσύνη

Ξετρελαμένη με τους δύο γιους της είναι η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ANT1 έχει μιλήσει πολλές φορές για την αδυναμία που έχει τόσο στο Γιαννάκη όσο και στον μικρό Δημήτρη. Η ζωή της και η καθημερινότητά της με τα παιδιά και τον Γιώργο Λιάγκα είναι πλέον γεμάτη. Παρόλα αυτά δεν θα έλεγε όχι σε ένα ακόμα ένα παιδάκι.

“Τρέχω πίσω από τα παιδιά όλη μέρα. Εγώ χάρηκα και τις δύο εγκυμοσύνες. Μακάρι να έρθει και μια τρίτη. Είναι μια πολύ σημαντική περίοδος για τη γυναίκα. Πρέπει να τη χαίρονται κάθε στιγμή. Από εκεί και πέρα τα κιλά είναι το λιγότερο που πρέπει να μας ανησυχεί”, είπε η Φαίη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Αποκαλυπτικά”.

Ακόμα, μίλησε για τον χειμαρρώδη χαρακτήρα του Γιώργου Λιάγκα, τη σχέση της με τη Σάσα Σταμάτη και τον δικό της ρόλο στην εκπομπή “Το πρωινό” που κάποιοι λένε ότι φέτος είναι περιορισμένος.

“Εγώ είμαι αυτή που είμαι . Έχω μάθει ότι στην τηλεόραση χρειάζεται να δημιουργούνται καλές παρέες. Με νοιάζει να δημιουργώ καλή παρέα και ατμόσφαιρα. Δεν με νοιάζουν τα one man show ή τα one woman show. Αυτό νομίζω έχει μια ημερομηνία λήξης. Αν βγω μόνη μου, δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Το θέμα είναι η ομάδα. Να είναι καλά η ομάδα”, ξεκαθαρίζει η ίδια.

Για τον σύζυγό της και συμπαρουσιαστή της, είπε: “Ο Γιώργος κάνει σχόλια για ανθρώπους που είναι στη δουλειά μας – ή έναν τραγουδιστή, έναν ηθοποιό. Όλοι τον γνωρίζουν και τον σέβονται. Γι’ αυτό και έρχονται όλα αυτά τα χρόνια τόσο σημαντικοί άνθρωποι και εμπιστεύονται να δώσουν μια συνέντευξη σε εμάς. Επιλέγουν τη δική μας εκπομπή. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Τον εμπιστεύονται.”

Και συνέχισε: “Τώρα αν πει κάτι πιο ακραίο κάνοντας πλάκα, αυτός είναι. Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι ίδιοι. Δεν θα κάνει ένα σχόλια για έναν τηλεθεατή που είναι εκτός χώρου. Εμένα με ενοχλεί η εμμονή. Δεν γίνεται κάθε φορά ένα πρόσωπο να κάνει τα χειρότερα, να μην έχει κάνει ένα καλό στη ζωή του. Αναλόγως τι έχει πει ο καθένας κάθε φορά”

Ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για την συνεργάτιδά της, Σάσα Σταμάτη: “Η Σάσα με εκνευρίζει πολύ. Την αγαπώ πολύ, αλλά είναι ο τρόπος της αυτός. Είναι αυθόρμητη και τρελαίνομαι που γουρλώνει τα μάτια της, αν της πεις και κάτι”.

Read More

And More