Φαίδων Κεφαλέας: Μας συστήνει τον Φυλέα, τον ρόλο του στον Ηρακλή, μέσα από το Instagram του!

Λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης “Ηρακλής, οι 12 άθλοι” το TLIFE συνάντησε τον Φαίδωνα Κεφαλέα και μας μίλησε για το ντεμπούτο του στο θέατρο, τον ρόλο που ενσαρκώνει και τη συνεργασία του με το Σάκη Ρουβά. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και παρουσιαστής υποδύεται τον Φυλέα κερδίζοντας τις εντυπώσεις και το κοινό με την ερμηνεία του αλλά και τις φωνητικές του ικανότητες! Ο Φαίδωνας για τις ανάγκες του ρόλου παίζει αλλά και τραγουδά rap και μάλιστα με μεγάλη άνεση και επιτυχία.

“Ο ρόλος μου αφορά σε έναν άνθρωπο ο οποίος έρχεται σε αντιπαράθεση με τον πατέρα του, τον Αυγεία γιατί τα τελευταία 30 χρόνια έχει δημιουργήσει μία χώρα η οποία είναι μέσα στη βρωμιά”, εξηγεί στο TLIFE.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις ολόκληρη τη συνέντευξη

Χαρακτηριστική είναι και η ατάκα του στο έργο, την οποία έβαλε σαν λεζάντα στην παρακάτω φωτογραφία: “Η φύση, πατέρα, πρέπει να δίνει ανάσα στο νου και την ψυχή”.


Τον Φυλέα μας τον συστήνει, εκτός από το Pantheon Theater όπου παρουσιάζεται η παράσταση, και μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram. Παρόλο που, όπως μας είπε, δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο φροντίζει να ασχολείται με τα social media. Άλλωστε είναι ένας τρόπος επικοινωνίας με τους θαυμαστές του.

Με το Γιάννη Αναστασάκη ως Αυγεία, τον θεατρικό του πατέρα

“Με εξιτάρει η επικοινωνία και το παιχνίδι με τα social media.. Είναι μια πιο έμμεση αλλά διαδραστική επαφή, σχεδόν καθημερινή”, απαντά για το πως αντιμετωπίζει αυτή την επαφή.


“Πρέπει να βγάζεις το μέσα σου, τον πραγματικό σου εαυτό. Ο κάθε άνθρωπος θα σε πλησιάσει, θα σε προσεγγίσει, θα σου μιλήσει, θα νιώσει πιο οικεία μαζί σου. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό. Η γυάλα που μπορεί να έχουν κάποιοι άνθρωποι δεν με βρίσκει σύμφωνο. Αποστασιωποιήσε πάρα πολύ και η δουλειά μας δεν απαιτεί καμία γυάλα. Είναι αυτό που σου είπα, γυμνώνεσαι εκεί πάνω”, συνεχίζει.


Ο Φαίδωνας μας δίνει μια γεύση από τις πρόβες και την προετοιμασία του μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει. Πολλές φορές ομως μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους και προσωπικές του στιγμές!

Read More

And More