Η απάντηση της Σ. Φειδά για την έξωση από την επιχείρησή της!

Η πρώτη επιχειρηματική κίνηση της Σίσσυς Φειδά, το καφέ – εστιατόριο στο Νέο Ψυχικό στο οποίο συμμετείχε με ποσοστό 15%, φαίνεται πως δεν πήγε καλά. Το κατάστημα έκλεισε και η γνωστή διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων δεν αποκόμισε τις καλύτερες αναμνήσεις αφού εκτός από οικονομικά είχε επενδύσει και συναισθηματικά.

Η Σίσσυ απαντά για πρώτη φορά για την δραστηριότητά της αυτή καθώς τα δημοσιεύματα οργίασαν μετά την δημοσιοποίηση από την Real Life της έξωσης που έκανε ο ιδιοκτήτης του κτιρίου στο οποίο στεγαζόταν το εστιατόριο. Μέσα από επιστολή που έστειλε στην εφημερίδα εξηγεί: “Περισσότερο αγωνιούσα για τις εξελίξεις, παρά συμμετείχα στις εξελίξεις”.

“Έγιναν λάθη, κακοί υπολογισμοί, άσχημη οικονομική πορεία, ωστόσο και το τονίζω, ως ομόρρυθο μέλος, για λόγους κυρίως δημοσίων σχέσεων, με πολύ μικρό ποσοστό, και όχι ως διαχειρίστρια ή έστω συνδιαχειρίστρια, περισσότερο αγωνιούσα για τις εξελίξεις, παρά συμμετείχα σε αυτές”, αναφέρει για την λειτουργική πορεία του εστιατορίου.

Τέλος, ξεκαθαρίζει ότι: ” Η συμμετοχή μου στην εταιρεία είχε να κάνει με τον κύκλο γνωριμιών μου και τη δυνατότητα προσέγγισης πελατείας σε πιο αυξημένο επίπεδο, λόγω κάποιας δημοσιότητας που χαίρω στα τηλεοπτικά δρώμενα και της συμμετοχής μου στη κοινωνική ζωή, με τη δραστηριότητα μου ως διακοσμήτρια”.

Άλλωστε η διακόσμηση ήταν και είναι η δουλειά της και έχει πολλά να κάνει στο αντικείμενό της όπως μας είχε αποκαλύψει πρόσφατα και στο TLIFE!

Read More

And More